hvordan man kan overføre software mellem computere

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2011-07-25

Efter et par år , kan en computer oplever mekaniske svigt og du kan få brug for at købe en ny . Hvis du køber en ny computer , kan det være nødvendigt at overføre programmer mellem den gamle computer og den nye maskine . Du bliver nødt til at gøre sikkerhedskopier af de programmer, du ønsker at overføre , hvis du ikke allerede har gjort det
1

Sæt USB- drev i din gamle computer .
2 .
Højreklik på " Start " og klik på " Explore "-fanen .
3 .
Dobbeltklik på " C " -drevet og " Program Files "bibliotek . Højreklik på det program, du ønsker at flytte , og klik på " Send " knappen . Kommando computer til at sende mappen til USB- drev .
4 .
Skub installations-cd'en i den nye computer og klikke på " Install " for at sikkerhedskopiere installationen disk til den nye computer .
5 .
Sæt USB -drevet i den rigtige fjorden i den nye computer . Højreklik på "Start "og klik på " Explore "-fanen . Dobbelt -klik på specifikke drev ikon, der indeholder USB -drev .
6 .
Flyt program mappe fra USB- drev ved at trække det til " Program Files "-mappen på " C " -drevet på den nye computer . Klik på " ja " når computeren beder dig om at overskrive filerne .


Previous:hvordan du opdaterer bluetooth software Next:hvordan du brænder en dual layer dvd med software 

Kommentarer

Code:
change