software til en Microsoft Wireless Keyboard

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2011-07-15

Software til Microsoft 's sortiment af trådløse tastaturer er tilgængelig online . Installation af de korrekte drivere og utility software gør alle funktioner på tastaturet er tilgængelige på din pc

Baggrund

Microsoft sælger et udvalg af trådløse tastaturer fra grundmodeller til avanceret ergonomisk designede tastatur med et væld af yderligere kontroller og avancerede funktioner . Microsofts IntelliType software giver adgang til disse funktioner og giver brugerne mulighed for at konfigurere alle brugerdefinerede funktioner på deres input -enhed.

indstillinger

Den software tilbyder forskellige muligheder , afhængig af tastaturet model . Valgmuligheder omfatter muligheden for at konfigurere specielle hot -key funktioner , deaktivere visse taster og endda ændre brugen af nøgler, afhængigt af det program , du kører .

Forslag

Hvis du bruger dit trådløse tastatur uden at installere software , du vil sandsynligvis opleve, at grundlæggende træk arbejde, og at du er i stand til at skrive , men andre funktioner såsom ekstra "one-touch " -knapper fungerer ikke . Det anbefales , at du installerer IntelliType softwaren , når du tilslutter dit tastatur .


Previous:geninstallation af U3 software Next:hvordan du brænder en dual layer dvd med software 

Kommentarer

Code:
change