Hvordan kan jeg backup software til en ekstern harddisk ?

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2011-08-04

Visse typer af software og softwarepakker mulighed for overlapning til en sikkerhedskopi. Denne proces er opnået på samme måde som helst fil kan kopieres og videredistribueres. Mange store Windows- opdatering filer, f. eks service packs , eller små freeware -programmer , kan bakkes op til en ekstern harddisk , så de kan nemt og hurtigt installeres uden at det kræver brug af en internetforbindelse . Denne backup er også nyttig i tilfælde af en omformatere , og softwaren skal genindlæses på computeren .
1 .
Naviger til softwareinstallation filerne i Windows Stifinder .
2 .
Vælg alle den nødvendige installation og drift filer , der ledsager den oprindelige software download eller installation . Tryk på " Control " og " A " tasterne samtidigt for at markere alle elementerne i en mappe .
3 .
Højreklik på en af de fremhævede filerne og vælg "Kopier "fra genvejsmenuen .
4 .
Naviger til den mappe på den eksterne harddisk .
5 .
Højreklik et sted inden for destinationen vinduet og vælg " Indsæt " fra kontekstmenuen til at kopiere softwaren filerne til den eksterne harddisk .

gode råd og advarsler


  • Sørg for at du lovligt har lov til at kopiere og backup den pågældende software . Mange enterprise applikationer såsom Photoshop og AutoCAD giver ikke mulighed for at software, der skal bakkes op eller mangfoldiggøres i nogen måde , form eller form . Dette medvirker til at bekæmpe den praksis for piratkopiering af software . Brugeren kopi privilegier er angivet i næsten alle slutbrugere licensaftale , som følger software -pakker .


  • Previous:harddisk rengøring software Next:hvordan du brænder en dual layer dvd med software     

    Kommentarer

    Code:
    change