Hvordan kan jeg installere software til PC web -kamera drivere ?

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2011-08-15

Et webcam eller webkamera genererer billeder , som kan ses på computeren og sendes via internettet . Webcams bruges i private hjem , virksomheder , offentlige gader og bygninger til forskellige formål , såsom sikkerhed , barn overvågning og videokonferencer . Webcams er typisk forbundet til en computer via en USB- port . De fleste webkameraer genkendes automatisk af computere , men nogle webkameraer skal driversoftware at blive anerkendt som kompatibel hardware . Lær hvordan du installerer et webcam software og se billeder med et webcam .

Du skal bruge:
Webcam driver software nu!


1
Indsæt softwareinstallationen disk, der fulgte med webcam i cd-eller dvd -rom -drev . af din computer til automatisk at hente programmet og starte installationen . Klik på cd-eller dvd-rom -ikonet i " Denne Computer " , hvis softwaren ikke autoplay .
2 .
Download en kopi af den software driver, hvis du ikke har disken der fulgte med webcam . For at gøre dette , skal du få navnet på fabrikanten af webcam og webcam modelnummer . Gå til producentens websted. Vælg den driver , der vedrører dit webcam og hente den software driver . Kør den downloadede fil ved at åbne sin indeholdende mappe og klikke på den downloadede fil , hvis det ikke åbnes automatisk .
3 .
Fortsæt med installationen ved at acceptere slutbrugerlicensaftalen og efter vejledningen på skærmen. Fuldføre installationen , og klik på " Finish " for at lukke installationsprogrammet. Genstart computeren og sæt webcam til computeren . Computeren skal kunne genkende webcam .


Previous:Hvordan bruger jeg en ipod med forældede mac software ? Next:hvordan du brænder en dual layer dvd med software



 

Kommentarer

Code:
change