hvordan du installerer Xerox DocuMate 150 software

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2011-08-12

Xerox DocuMate 150 er en optisk tegngenkendelse ( OCR ) dokument scanner . Den DocuMate 150 's OCR evner giver dig mulighed for at scanne dokumenter , der bliver søgbare og redigerbare dokumenter , som den anerkender teksten i stedet for hele siden image. The Xerox DocuMate 150 leveres sammen med software , men hvis du ikke kan finde den software disk eller drivere for en ældre version af Windows , kan du også installere softwaren uden disken
1 .
Download Xerox " Driver til Windows 7/Vista/XP " og " OneTouch 4 Software til Windows 7/Vista/XP " fra Xerox hjemmeside ( se link i indtægter). Tilslut scanneren , men ikke tænde den .
2 .
Dobbeltklik på driver download til at begynde opsætningen . Følg installationsguide vejledningen for at kalibrere scanningsindstillingerne og installere den primære drivkraft er nødvendige for scanneren til at arbejde .
3 .
Tænd scanneren , når installationsprogrammet beder dig om at tilslutte enheden . Vent til Windows for at fuldføre installationen af scanneren , og klik derefter på " Afslut " , når installationen er færdig .
4 .
Dobbeltklik på den hentede " OneTouch " software . Følg vejledningen på skærmen for at installere softwaren til din scanner . Når opsætningen er færdig , klik på " Finish ". Du har nu installeret software og drivere for Xerox DocuMate 150 .


Previous:hvordan man backup software til en ekstern harddisk Next:hvordan du brænder en dual layer dvd med software 

Kommentarer

Code:
change