hvordan du sikkerhedskopierer software på en mac

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2011-08-02

Macintosh OS X- operativsystemet indeholder indbyggede værktøjer til at regulere og rumme filoverførsler fra én lagringsenhed til den anden . Du kan backup software på en Mac ved at kopiere programmet fra lagringsenheden er det på for eksempel de vigtigste harddisk , til en anden lagerenhed , for eksempel en ekstern harddisk . Dette skyldes, at OS X ikke kopiering nogen del af programmet til en anden placering . Proceduren er effektive , og kun er afhængig af at der er nok ledig plads på lagerenheden i programmet er ved at blive kopieret til .

Du skal bruge:
Ekstern harddisk


1
Sæt USB- eller FireWire- kablet fra den eksterne harddisk ind i den relevante forbindelse på Mac. . Vent på ikonet for den eksterne harddisk til at blive vist på skrivebordet .
2 .
Dobbeltklik på ikonet for Mac's vigtigste harddisk . Dobbeltklik på "Programmer " mappe , der er i den overordnede harddiskens vindue, har åbnet .
3 .
Rul ned inde i "Programmer " , indtil du kommer til et program , som du ønsker at bakke op til den eksterne harddisk , for eksempel iTunes -programmet , der er inkluderet med Mac .
4 .
Træk iTunes- programmet på ikonet for den eksterne harddisk . Vent som en kopi fremskridt vises , fylder ind fra venstre mod højre og derefter forsvinder . Luk vinduerne på skrivebordet ved at klikke på de røde knapper i deres øverste venstre hjørne .
5 .
Træk ikonet for den eksterne harddisk til papirkurven . Fjern den eksterne harddisk 's kabel fra Mac

gode råd og advarsler


  • Du kan sikkerhedskopiere software program til en USB- flashdrev-forudsat at der er nok ledig plads på drevet .


  • Previous:hvordan man kan udskrive i gråtoner med Apple -software Next:hvordan du brænder en dual layer dvd med software     

    Kommentarer

    Code:
    change