fejlsøger software

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2011-10-17

Debugging er en del af grundlaget for programmeringen . Fejl i programmer opstår, når programmøren ikke foregribe betingelser , som slutbrugeren fag programmet . Når dette sker , skal koden skal undersøges for at løse problemet . Debugger software hjælper fremskynde denne opgave

Fakta

Processen med debugging kan spænde fra at fastsætte enkle fejl kompleks analyse og detektering . af fejl i software eller hardware -programmer . Debugging software er et værktøj , der gør det muligt for programmører at starte og stoppe programmer , der breakpoints , ændre værdier , og rulle tilbage til tidligere versioner for at finde og rette fejl i koden .

potentielle løsninger

GDB er GNU -projektet debugger . Det kan fortælle programmøren præcis , hvad programmet gjorde , da det styrtede ned . Det kan også starte og stoppe programmet baseret på særlige betingelser og tillade ændringer til koden . De Debugging Tools for Windows er et sæt drivere , tjenester og applikationer , der hjælper fejlfinding af problemer med Windows -systemer .

Overvejelser

Ikke alle debuggere vil arbejde med alle programmerings sprog eller med alle operativsystemer . GDB debugger vil køre på Unix og Windows mens Windows Debugging Tools kun bør anvendes i Windows . Sørg for, at debugging valgte program , vil være forenelige .


Previous:hvordan man skaber en ActiveX DLL i vb Next:hvordan man åbner en postsættet 

Kommentarer

Code:
change