Business Objects komponenter

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2011-12-01

Business Objects tilbyde et nyttigt redskab til dynamisk virksomhed modellering og re-engineering . Business Objects kan udnyttes til at indarbejde fælles erhvervspolitik , proces , data og definitioner . Business Objects muliggør fælles proces og politik i stedet for at dele data på tværs af en virksomhed . En virksomhed objekt er et objekt , der pakker de data ( attributter ) , procedurer ( metoder ) og semantiske begrænsninger ( regler ) . Alle data , procedurer og begrænsninger er de komponenter af et objekt , og de skal være forbundet med kernen begreb om, hvad objektet står for .

Komponenter af Business Objects

Business er objekter , der repræsenterer en person, et sted , ting eller koncept i forretningsområdet . Business Objects butik forretningsskik og data , der bevarer sammen egnet forretningsplan forordninger med de relevante data og sikre data kun anvendes på en måde semantisk overensstemmelse med de forretningsmæssige mål . Typiske eksempler på Business Objects omfatter køb orden , kunde , produkt og faktura . En god forretning objekt vil pakke alle de data og adfærd i tilknytning til virksomheden , det repræsenterer . For eksempel vil en faktura objekt udføre de opgaver af lastning en ordre fra en database , ajourføring eller ændringer i nogen relevante data med faktura og gemme den tilbage til databasen .

Procedurer

En metode til en virksomhed objekt refererer til en enkelt adfærd , service eller metode . En procedure er en adfærd i tilknytning til et bestemt forretningsområde objekt . En procedure kan overlade sit arbejde ved at anmode om bistand fra andre Business Objects . Resultaterne af proceduren er i besiddelse af erhvervslivet objekt , der ejer det . En procedure er aldrig instantieres og attributterne for en procedure, der aldrig fastholdes som det er lidt af forretningslogik , der kører på forekomst af en virksomhed objekt .

Fordele ved Business Objects

De forretningsmæssige objekter er mindre om software programmering og mere om business modellering og design . De lette softwareudvikling til at køre som virksomhed på en måde til at simulere sine aktører og processer . Dette forbedrer den måde med , hvilken software der gør hvad erhvervslivet kræver , og dermed øger software kvalitet og integritet . Business Objects tilbyder en ny måde at se på forretnings-og designe programmer, der understøtter forretningsprocesser.


Previous:hvordan du udskifter tankestreger i Visual Basic Next:hvordan man åbner en postsættet 

Kommentarer

Code:
change