hvad er Komodo rubin debugger ?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-01-08

Komodo er en integreret udviklingsmiljø ( IDE ) til PERL , Python og Ruby -udviklere . En IDE er designet til at give en enkelt samlet grænseflade til alle de forskellige nødvendige redskaber til at udvikle applikationer på disse sprog . En af dens primære funktioner er en kraftfuld Ruby debugger

Remote Debugging

Da en af de mest populære anvendelser af Ruby er i Ruby on Rails web ramme -server, en vigtig Komodo funktion er muligheden for at debug Ruby scripts kører på fjerntliggende servere .

Rails Debugging

Da Rails er skrevet i Ruby , Komodo er i stand til at fejlrette Ruby on Rails applikationer .

File Watching

I tillæg til standard funktioner som breakpoints , kan Komodo fejlsøgeren se outputfiler , såsom log eller databasefiler , for ændringer i indhold som et program kører . Dette gør det muligt for udviklere at lægge mærke til fejl eller uventede opførsel umiddelbart efter de opstår under debugging .

Debugger Detachment

I mange IDE'er er fejlsøgeren begrænset til inspektion dedikerede debugging forekomster af ansøgningen . Men i Komodo , er det ikke nødvendigt at genstarte programmet efter noget er gået galt . Fejlsøgeren kan knyttes til og løsrevet fra kørende processer på flue , som er nødvendig for at gøre det muligt for programmøren at se den aktuelle tilstand .


Previous:hvordan man kan konvertere en dato til unix tidsstempel i COBOL Next:hvordan man åbner en postsættet 

Kommentarer

Code:
change