hvordan man skaber en fest huslejer hjemmeside

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-01-22

Internettet er et godt sted at starte en virksomhed . Det kræver lidt penge til bootstrapping , og giver meget lav overhead . Det giver også en umiddelbar vej til annoncering via relaterede hjemmesider , blogs og søgemaskiner . Disse egenskaber gør internettet til et ideelt sted for iværksættere oensker lave overhead og den indledende startkapital til at starte en effektiv forretning. Med et par grundlæggende færdigheder , kan du lære at oprette en grundlæggende e -handel site perfekt til fest huslejer

Du skal bruge: .
Kendskab til XHTML .
Kendskab til CSS .
Kendskab til PHP .
Kendskab til MySQL .

Sådan oprettes en fest huslejer hjemmeside


1 .
Planlæg din hjemmeside . Bestem de vigtigste opgaver for brugerne at udfylde og bruge disse oplysninger til at skitsere en grundlæggende brugergrænseflade. Gøre brugeren opgaver så nemt som muligt ved at fjerne unødvendige skridt .
2 .
Hvis du ikke kender dem , lære XHTML , CSS , PHP og MySQL . Henholdsvis disse står for eXtensible Hyper Text Markup Language , Cascading Style Sheets , personlige hjemmeside HyperText Processor og My Structured Query Language . Den officielle dokumentation er autoritativ .
3 .
Brug XHTML og CSS til at bygge hjemmesiden . Dette vil danne den forreste ende af din hjemmeside , eller hvad brugerne vil interagere med . Bruge formularer til at acceptere nogen form for bruger- indsendte oplysninger .
4 .
Brug PHP til at behandle formularer fra dit websted . Skriv individuelle PHP -scripts til at håndtere formularer og til at formatere og sende formulardata til en MySQL -database .
5 .
Brug PHP til at skrive et script til at hente oplysninger fra din database og output til XHTML . Brug dette som en back-end til din fest huslejer websted . Du vil kunne bruge dette script til at få vist alle bruger- indsendte data .

gode råd og advarsler


  • Sørg for at sikre din hjemmeside ved hjælp af PHP for at kontrollere alle formular indgange . Hackere kan bruge bekraeftede formularer for at gøre hjemmesider at gøre interessante ting .


  • Previous:netto server komponenter Next:hvordan man åbner en postsættet     

    Kommentarer

    Code:
    change