hvordan man skriver en python script til blender

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-01-27

Blender er et 3D- animation program, som kan gøre 3D- grafik , animation og spil . Det er i øjeblikket et open source program . Python er et højt niveau programmeringssprog , der bruges til scripting og for udviklingen af stand-alone applikationer . Blender understøtter brugen af python scripting for at skabe spil og komplekse interaktive animationer

Du skal bruge: .
Almindelig tekst editor , såsom Notesblok eller TextEdit
. 3- knaps mus ( anbefales ) .


1 .
Åbn en almindelig tekst editor . Eksempler på almindelig tekst redaktører er Notepad til Windows og TextEdit til Mac OS X. For at sikre , at TextEdit er i almindelig tekst , skal du åbne " TextEdit " på titellinjen og derefter "Indstillinger " og markere " Plain Text " i dialogboksen , der kommer op , hvis det ikke allerede er markeret . Luk ud af den nuværende tekst dokument og oprette en ny .
2 .
Skriv python script i klartekst editor . Den første linje i scriptet skal " importere Blender " uden anførselstegn. Dette indlæser Blender modulet . Resten af scriptet vil variere afhængigt af hvad du er scriptsprog . Hvis du har brug for en oversigt over de moduler og funktioner, der findes i Blender modul , åbne Blender , skal du vælge " Hjælp " fra titellinjen og vælg " Blender /Python API Scripting " . Gem dit script . Det burde have filtypenavnet " . Py " .
3 .
Klik på " i " ikonet øverst til venstre på Blender skærmen ved siden af " File " og vælg " Scripts editor . " Dette bringer dig til en skærm , der giver dig mulighed for at importere dine script . Indlæse dine python script .


Previous:fordelene ved Microsoft. NET Next:hvordan man åbner en postsættet 

Kommentarer

Code:
change