Visual Basic 6 projekter for begyndere

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-02-26

Visual Basic er en objektorienteret programmeringssprog designet til at skabe Microsoft Windows-programmer. Visual Basic bruger højt programmeringskode til at producere konsollen, og GUI ( Graphical User Interface ) applikationer til personlige og erhvervsmæssige formål. Kendskab til et programmeringssprog er nyttig , og som sådan er der flere nybegynder projekter , der kan udføres for at hjælpe programmører tilpasse sig syntaksen i Visual Basic .

Skat indeholdelse program

En simpel nybegynder projekt er en skattetræk ansøgning . For denne ansøgning programmøren definerer variabler sammen med input og output opgørelser til læsning af variable data . Koden spørger en bruger for en årlig løn udfører derefter de nødvendige matematiske operationer for at opnå en værdi svarende til det beløb, tilbageholde baseret på foruddefinerede skattesatser . Programmet derefter output den oprindelige løn , netto løn og det beløb trækkes tilbage som en dollar og procent .

Kundeoplysninger

Dette program bruger parallelt arrays til at holde pseudo-kundeoplysninger . Arrays er skabt til at holde værdien af fornavn , efternavn og kunde nummer . Disse værdier er indtastet af programmøren på koden tid . Formålet med projektet er at skabe en løkke , der bruger en kontrol variabel for at søge gennem hvert element i array for en kamp mod en værdi input fra brugeren . Hvis der ikke passer er fundet, at programmet meddeler brugeren . Hvis der findes et match , programmet lokaliserer alle oplysninger af den enkelte kunde og viser det på skærmen ved hjælp af output tekst . Brug af parallelle arrays forenkler dette projekt .

Iteration Eksempler

Skriv en Visual Basic -program , der bruger en sløjfe kontrol variabel at afgøre, hvornår en bestemt sløjfe er sket et bestemt antal gange . Dette projekt initialisere en sentinel værdi på nul . En løkke er konstrueret , " Gør Mens " loops er en sund indstilling , for at udskrive det antal gange, løkken blev udført . Glem ikke at inkludere en kontroldyr værditilvækst i loop , ellers kan du oprette en uendelig løkke . Dette projekt giver mulighed for brugere til at blive fortrolig med iteration . Iteration bruges i næsten alle virkelige verden programmering projekter .

Datavalidering

Design en Visual Basic -program , der beder brugeren om at indtaste navnet på hver måned. Skriv en løkke efter denne indgang , der sammenligner den indtastede værdi mod alle elementerne i et array , der indeholder en liste over alle mulige måned i år . Hvis måneden ikke er fundet , meddeler brugeren af fejl og bede om måneden igen . Denne validering er et vigtigt aspekt i programmering af computere er kendt som exception handling . Håndtering af undtagelser er den proces, på udkig efter eventuelle fejl , der ikke er syntaks fejl , men logiske fejl .


Previous:hvordan man laver en etiket display værdi af rullepanelet i Visual Basic 6 Next:hvordan man åbner en postsættet 

Kommentarer

Code:
change