computer undersøgelser for begyndere

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2012-02-25

Computere er hverdagskost i den gennemsnitlige amerikanske hjem og forretning . Den udbredte art for anvendelse af computer let kan give det indtryk, at alle er fortrolige med computere , men dette er simpelthen ikke sandt-de ældre og yngre børn er to grupper , som ofte har brug for computer instruktion på grund af manglende eksponering . Når en person har endnu til at lære om computere , de bedste fremgangsmåde er at tage nogle grundlæggende computer undersøgelser

Foundation

Grundlæggende computer undersøgelser er baseret på idéen om , at en borger ikke har viden om de grundlæggende computerteknologi principper . De har således fokus på emner som computer dele og deres funktion , computer indkøb , informationssystemer , programmeringssprog og internettet , i henhold til Brookhaven College . Grundlæggende computer undersøgelser giver en gateway , som en borger kan lære om mere avancerede computer koncepter .

Eksempler

Grundlæggende computer undersøgelser ofte er opdelt i specifikke kurser . For eksempel kan et kursus kun fokusere på undervisning Java eller Visual Basic , eller et kursus kan have oplysninger kun om netværk eller Microsoft Word . For at få et samlet overblik over computere , en individuel dermed kan have til at tage flere kurser som led i en komplet computer basics -program .

Access

Enkeltpersoner interesseret i grundlæggende pc- undersøgelser kan bruge gratis eller betalt tutorials online i For at fokusere på deres områder af interesse . Dette kan være en fordel for computer nybegyndere , fordi det giver mulighed for nybegyndere at lære privat-det kan holde novice fra at være flov over at være bekendt med noget , der anses for almindeligt . Men da begynder computer brugere ikke kan være trygge ved hjælp af internettet ved selv , mange uddannelsesinstitutioner såsom community colleges eller universiteter tilbyder kurser i edb basics . Disse klasser giver en-til-en undervisning og har den fordel, som giver mennesker mulighed for at interagere med andre computer studerende . Disse kurser tillader ikke så meget privatliv , men de kan gøre novicer mere behageligt ved at forsikre dem om, at andre også brug for den samme undervisning .

Alder

Grundlæggende edb-kurser er velegnede til stort set alle aldre . Men , websites og uddannelsesfaciliteter typisk forsøge at sikre, at kurset er rettet mod en bestemt aldersgruppe . For eksempel kan de tilbyde en begyndere ' kursus for de 50 år og ældre , eller de kan køre en de mindste program for dem mellem 3 og 7 år gammel . Pædagoger gør dette ikke at diskriminere , men derimod at sikre, at den pædagogiske tilgang til computeren klassen passer det fysiske og kognitive niveau af de studerende .

Udfordringer

Dem, der tager grundlæggende pc- klasser ofte ikke har de it-færdigheder til fejlfinding af problemer med deres netværk , software og hardware . Dette er problematisk , fordi de ikke kan forstå hvordan man kan lave selv grundlæggende fejl de laver . Det betyder, at instruktører skal være indstillet på at træde ind for at få de studerende tilbage på sporet. Denne regel er ikke svært for instruktørerne at gøre , men det kræver , at instruktøren være følsomme over for de studerende og tild masser af tid til fejlretning .


Previous:hvordan du får vist formular 2 i Visual Basic Next:hvordan man åbner en postsættet 

Kommentarer

Code:
change