formularer i Visual Basic i projekt af skolesystemet

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-02-27

Visual Basic giver mulighed for udvikling af software applikationer , der kan bruges til at hjælpe med at organisere information til et skolesystem . Dette kan bl. a. omfatte anvendelse af en eller flere databaser , forskellige sektioner former , afhængigt af, hvilken type adgang en bruger har fået tildelt , autentificering former og processer og eventuelt interaktivitet beregnet til brug på tværs af en skole bred Intranet . Forskellige skoler har behov for forskellige former alt efter behov af softwaren projektet .

Om Form

En " Om "-boksen eller form kan blive integreret hvilket giver brugeren oplysninger om den type eller version af software i brug . Teksten i disse former kan tilpasses til at omfatte virksomhedens kontaktoplysninger, oplysninger om softwaren skaberen og omfatter en tilpasset firma eller en skole logo .

Login Form

"Login " form skaber et rum for brugerne at indtaste en brugernavn og den adgangskode, kan blive matchet mod et forudinstalleret database med password for hver ansat på skolen . Logoet og billedet kan tilpasses , og formen er programmerbare at medtage en fejlmeddelelse, hvis en forkert adgangskode er indtastet . Du kan programmere form til også at omfatte brugsanvisninger , hjælpsomme påmindelser om brugernavn og password formatering og sætte en grænse for , hvor mange prøver , at brugeren har før " låse "de kontoen.

MDIParent

Den " MDIParent " form kommer forudprogrammeret med standard menuvalg som " New ", " File ", " Rediger "," View ", " Windows "," Help "," Udskriv "," Zoom " og meget mere. Dette vindue kan rumme rapportere former og hjælpe i database manipulation . Denne form fungerer som en " shell "for at vise andre data eller andre former inde som en visning rude . Det giver mulighed for en række beslægtede form skærme . For eksempel kunne det " Forælder " mappe " Teacher Information " med hinanden " barn " vises form , der har kontakt og beskæftigelse for hver lærer på personale . Lukning en " barn " form ville ikke nødvendigvis lukke de andre " barn " former i " MDIParent "vinduet . Lukning af " MDIParent " form vindue vil også lukke alle åbne " barn " vinduer i øjeblikket udstillet .

Vindue Form

"Windows Form " er en standardformular , der anvendes til at skabe andre ting som rum for at indtaste oplysninger som studerende informationer eller kvaliteter . Disse former er normalt knyttet til forudinstallerede databaser og er programmeret til at være i stand til at søge og vise oplysninger, der findes i databaserne . Fra disse skærme , kan brugerne slette , ændre eller tilføje oplysninger om databasen . Vinduet Formularer kan indeholde billeder og objekter som " Table Display " eller " Buttons ", som er nødvendig for at udføre arbejdet .


Previous:hvordan man lærer at programmere med Microsoft Visual Basic Next:hvordan man åbner en postsættet 

Kommentarer

Code:
change