hvad er Visual Basic IDE ?

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-02-29

Visual Basic er en nem at lære edb-programmering sprog fra Microsoft , der anvendes til at udvikle programmer, der kører på Microsoft Windows- familien af operativsystemer. IDE-enheden , at Microsoft leverer til Visual Basic er Microsoft Visual Studio . Med Visual Basic og Microsoft Visual Studio , kan en programmør lave mange forskellige typer af programmer, herunder Windows Forms applikationer , web- sites , web -tjenester og endda fuldt udbyggede web applikationer såsom en online- butik

Hvad er en IDE ?

IDE står for Integrated Development Environment . En IDE er et computerprogram , der gør at skabe nye programmer lettere ved at levere menuer , troldmænd , vejledning og genveje , der gør tingene enklere og mere intuitiv for programmøren . En måde at konceptualisere IDE er at tænke på en tømrer arbejde bænk , som har en række nyttige værktøjer, som tømrer bruger til at arbejde træ til et færdigt produkt . På samme måde din Integrated Development Environment giver dig programmeringsværktøjer , som du kan bruge til at skrive , kompilere og installere nye applikationer hurtigt og nemt .

Studio

IDE-enheden , der tilbydes af Microsoft til Visual Basic er Microsoft Visual Studio . Visual Studio indeholder en kode redigering skærm, der understøtter en automatisk fuldførelse teknologi , som Microsoft kalder IntelliSense . Kode igen factoring , hvilket er et programmeringssprog betegnelse for omdøbning programkomponenter , er også understøttet . Studiet har også en integreret fejlsøger , der hjælper programmøren at finde fejl i hans program både før det er drevet ved at fremhæve fejl og mens den kører ved at give detaljeret fejl beskrivelser og sporing. Andre bemærkelsesværdige indbyggede værktøjer omfatter en form designer til at bygge GUI applikationer , en webdesigner , en klasse designer og en databaseskema designer .

Fleksibilitet

Som de fleste IDE'er Microsofts Visual Studio indeholder understøttelse af mere end én slags programmeringssprog . Sprog er indbygget i Visual Studio inkludere Visual C /C + + , Visual Basic . NET , Visual C # , og F # som i Visual Studio 2010 . Visual Studio har også indbygget understøttelse for XML /XSLT , HTML /XHTML , JavaScript og CSS . Støtte til andre programmeringssprog er tilgængelig via sprog tjenester, der skal installeres separat . Microsoft gør også enkelte sprogspecifikke versioner af Visual Studio , som giver et begrænset antal sprog tjenester til programmøren . Der er begrænsede versioner tilgængelige for Microsoft Visual Basic , Visual J # , Visual C # og Visual C + + .

Historie

Microsoft frigivet den første version af sit Visual Studio -software i 1997. Dette markerede den første gang den fulde pakke af Microsofts programmeringsværktøjer var bundtet sammen i et enkelt produkt , der støttede flere programmeringssprog. Siden dengang flere versioner har været udgivet med hver tilføje flere sprog støtte , programmering og debugging værktøjer . I maj 2010 aktuelle version af Microsoft Visual Studio er Visual Studio 2010 . En 90- dages gratis prøveversion af programmet kan hentes på Microsofts hjemmeside sammen med mulighed for at købe .

Næste skridt

Selvom Visual Basic og Visual Studio er designet til at være let at lære og bruge de er professionelle programmeringsværktøjer og kræver viden og erfaring til at blive faglært . Hvis du har planer om at købe dem , bør du overveje en erhvervsuddannelse eller en computer træningsmanual især hvis du ikke har nogen forudgående erfaring med edb-programmering . Førstnævnte kan findes på din lokale universitet , college , eller professionel it-undervisning kontor og sidstnævnte på en bog butik i den tekniske manualer sektionen .


Previous:let dynamisk menuer til en hjemmeside Next:hvordan man åbner en postsættet 

Kommentarer

Code:
change