hvordan man kan konvertere heltal til datoværdi Visual Basic

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2012-02-28

Konvertering af datatyper i Visual Basic er en krævende procedure , der kræver særlige kodning , hvis der ikke er nogen indbyggede funktioner til at udføre konverteringen . I tilfælde af dato omdannelse , skal en funktion være skabt til at parse heltal efter placering og adskille værdierne i overensstemmelse hermed . Denne funktion har en værdi , de heltalsvariabel , gik den af værdi , og returnerer en streng repræsentation af dato
1 .
Erklær en ny funktion under de vigtigste underprogram. Husk ikke at bruge " SUB " modul type , som kun returnerer værdier .
2 .
Erklær funktionen med en parameter kaldet "Nummer ". Dette vil være refereret i værdi
3
fastslås fire variable : . en snor og tre heltal . De tre heltal vil blive brugt til at holde værdierne i det nummer, vil blive scannet
4
Initialiser hver af de tre tal til værdierne : . S. Understreng (0,2) , S. Understreng (2,2) og S. Understreng (4,4) , vil disse repræsenterer måned , dag og år hhv .
5 .
Sæt Return værdier, der sendes tilbage til navnene på de heltalsvariabler . For eksempel , " Return berigtiget Dato ( måned , dag , år ) .
6 .
Konverter enkelte heltal til en streng ved hjælp af en simpel typeomtvingningsudtryk . For eksempel Cstr ( måned ) vil konvertere måned til en streng tilsvarende . Disse værdier kan præsenteres direkte eller anvendes som indeks for tabeller til at vise navne som " december. "


Previous:hvordan man kan opdatere flere kolonner fra en anden tabel Next:hvordan man åbner en postsættet 

Kommentarer

Code:
change