hvordan man use case tutorials

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-02-22

Switch- sag erklæring er fælles for de fleste programmeringssprog giver en nemmere og mere læsbart måde at håndtere beslutninger , når der er en bred vifte af muligheder end den tilsvarende kode ved hjælp ", hvis da ellers " udsagn . For eksempel , i stedet for at skrive noget som dette : ( x=1 )
hvis derefter
//Do noget
else if ( x=2 ) da
/. /Gør noget andet
else if ( x=3 ) så
//Gør noget andet
Du kan skrive en af disse tilfælde udsagn

Du skal bruge: .
Adgang til en server med PHP installeret tolk .

Java


1 .
Skriv switch-statement sammen med variabel navn, du ønsker bruge til sammenligning , sammen med et par af åbne og tæt parentes . Da den anvendte eksempel i intro " x ", dette eksempel vil så godt :
switch ( x ) {

}

Alle tilfældet udsagn vil gå mellem disse beslag .
En stor begrænsning på Java switch -case udtalelser er , at de variable anvendes, skal være et heltal . Ingen flåd , strygere , eller andre datatyper tilladt .
2 .
Tilsæt sagen udsagn , med hver erklæring slutter med " pause " søgeord. Dette er meget vigtigt : den fortæller Java , at sagen erklæring er færdig . Hvis du undlader at sætte i pausen søgeord , vil Java fortsætte med at køre alle de andre tilfælde udsagn , indtil den finder en pause .

tilfælde 1 :
//Gør noget
bryde ;
tilfælde 2 :
//Gør noget andet
pause ;
sag 3 :
//Gør noget andet
bryde ;
3
ønskes , tilføje et " standard " erklæring . Det er den begivenhed , der vil blive kørt bør ingen af de øvrige tilfælde udsagn gælder . Ligesom de andre , må det ende med en pause , og det absolut skal være sidste
standard :
//Dette er den sidste udvej
pause ;
<. h4 > Visual Basic
1 .
Skriv søgeord " Select Case " og den variabel, du vil bruge . Dette eksempel vil fortsætte med den antagelse, at den variable vil være " x. " Blokken vil ende med søgeordene " End Select ".

Select Case x
End Vælg
Visual Basic 's vælg sag er en lidt mere kraftfuld end Java 's : De fleste numeriske og karakter-baserede data typer i det sprog, kan bruges som en variabel , der skal testes .
2 .
Sæt sagen udsagn . Sagen udsagn selv er en smule mere kraftfuld så godt. Som du kan se , kan du bruge ord som " til " og kommaer til at oprette en liste over værdier , der passer til en given post . Der er heller ingen behov for at skrive en "pause " erklæring i slutningen af hver linje .
sag 1
//Gør noget
sag 2 til 3
//Gør noget andet
sag 4,5,6
//Do anden ting
3 .
ønskes, skrive en standard erklæring ved hjælp af " Case Else " søgeord :
Sag Else :
//Dette er en sidste udvej .

C /C + +


1 .
C /C + + switch -case erklæring vil virke bekendt . Java switch -case var designet til at se næsten præcis ligesom overgangen tilfældet i den ældre C- sprog .

switch ( x )
{
}
2 .
Sæt sagen udsagn .

eksempel 1 :
//Gør noget
bryde ;
tilfælde 2 :
//Gør noget andet
bryde ;

Ligesom Java er tilfældet udsagn i C begrænset til integrerende datatyper . Men , C forstår heltal datatyper en smule mere bredt end Java gør, så enkelte tegn , som ' en , ' er simpelthen konverteres til et heltal tilsvarende . Dette giver C + + udviklere at bruge switch -case erklæringer for at sammenligne bogstaver samt tal .
3 .
Indsæt en standard erklæring , hvis du gerne vil have en .

standard : .
//Do anden ting
modsætning Java , ikke standard i sig selv ikke kræver en pause erklæring , men du kan bruge en , hvis du kan lide <. br >


Previous:krav til Visual Studio . netto Next:hvordan man åbner en postsættet 

Kommentarer

Code:
change