let dynamisk menuer til en hjemmeside

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-02-29

En hjemmeside menu , eller søfarten bar , spiller en afgørende rolle for, hvordan en bruger kan udforske en hjemmeside . En dynamisk menu , især forbedrer din besøgendes oplevelse og tilføjer liv til web- sider . Der er flere måder at skabe en dynamisk menu til en hjemmeside , og mulighederne er uendelige , når det kommer til at indarbejde farver og skrifttyper

Du skal bruge: .
database management system, der understøtter SQL

HTML Editor

For at oprette dynamiske menuer til hjemmesider , bør du have grundlæggende viden om Hyper Text Markup Language ( HTML ) , Cascading Style Sheets ( CSS ) og JavaScript . Du kan nemt designe og redigere dynamisk menulinjer med webdesign redigeringssoftware som Adobe Dreamweaver eller kaffekop. Til at begynde , skal du bruge HTML kodning til at oprette en vandret eller lodret navigationslinje . Vedhæft et typografiark til din HTML- side til at ændre farve, skrifttype og design af din menu . Du kan derefter nødt til at indlejre JavaScript kodning til at producere dynamisk indhold til din menu . Der er nogle nyttige hjemmesider , som tilbyder gratis HTML og JavaScript -kode du kan bruge til at producere dynamiske menuer .

Photoshop

Hvis du har en vis erfaring i Photoshop , kan du nemt tilpasse menuknapper . Du skal blot oprette det indhold, du ønsker at føje til dit websted og gemme det færdige produkt i JPEG -format . Næste , indsætte JPEG-billeder til din HTML -editor og tilføje JavaScript kode til billederne for at skabe det udseende , du ønsker at producere .

Photo Gallery Software

Foto galleri software også kan bruges til at skabe dynamiske menuer . Når du opretter din menu knapper i Photoshop , skal du oprette et fotoalbum i menuen . Med de fleste fotogalleri software, kan du ændre temaet , timing og hastighed af din menu , og sæt individuelle hyperlinks . Denne metode er en fantastisk måde at skabe en dynamisk menu , hvis du er en novice inden for webudvikling kodning .

CSS Sprites

CSS sprites kan være nyttige i at nå den dynamiske menu effekt uden brug af JavaScript kodning . Sprite er simpelthen filer, der indeholder flere billeder , men kun ét billede vises på et tidspunkt . For at skabe en CSS sprite , skal du anvende et baggrundsbillede eller farve til hver ( eller alle ) af knapperne på din menu bar . Du kan derefter bruge din HTML editor til at have billederne vises, når brugere ruller deres musen hen over baren .

Software

Det vil gavne dig at investere i nogle dynamiske software . Adobe Fireworks er en stor Flash-gør værktøj til at få den dynamiske menuer , du ønsker at opnå.


Previous:hvordan man programmerer c pointers Next:hvordan man åbner en postsættet 

Kommentarer

Code:
change