militær anvendelse af kunstig intelligens

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-02-28

USA militær har en lang tradition for overtagelse af nye teknologier . Wright brødrene bygget flyvemaskiner, for den amerikanske hær . Den amerikanske flåde bestilt den første motoriserede ubåd . En af de mest indflydelsesrige videnskabelige satsninger i historien , Manhattan -projektet var en militær operation . Militær vedtagelse af ny teknologi fortsætter den dag i dag

Historie af militær teknologi

Menneskeheden har længe fundet militære anvendelsesmuligheder for nye teknologier . Fremskridt inden for tømrer- , metalbearbejdning og elektronik er blevet tilpasset til militære formål . Værktøjer oprindeligt udviklet til jagt blev indkaldt til militær brug . Historien har vist, at hæren med bedre teknologi har en klar fordel frem for sine konkurrenter . Selv om det er nogen garanti for sejr , kan bedre våben gøre en enorm forskel i resultatet af konflikten .

DARPA

Det Defense Advanced Research Project Agency ( oprindeligt bare ARPA ) opstod i 1958 som en reaktion på lanceringen af Sputnik . DARPA opererer under Department of Defense , men er også adskilt fra grenene 'R D-afdelinger . DARPA , mens det stadig svarer til Secretary of Defense , forfulgte områder af særlig interesse , der var mere ekstrem end den enkelte grene-det er den " Avanceret " del af navnet . Nogle af de fremskridt, DARPA var medvirkende til at gøre inkludere stealth teknologi og forløber for internettet , var ARPANET .

History of AI

Forskning i kunstig intelligens sker så langt tilbage som i begyndelsen af 1960'erne . To af de organisationer, der investerer i dette tidlige arbejde blev DARPA og Office of Naval Research . Den iterationer af kunstig intelligens permeat vores kultur fra stemmegenkendelse systemer til banksektoren software søger efter svindel med kreditkort .

Militære AI

Nogle nuværende anvendelser af kunstig intelligens , som den militære omfatte systemer i ikke-kamp roller . DART , et planlægningsværktøj , udnyttede a. i. og blev brugt i Desert Storm og Desert Shield . Træningssimulatorer er under udvikling , der inkorporerer A. I. Det amerikanske flyvevåben samarbejder med det private erhvervsliv om at udvikle systemer til hurtigere indsamling og undersøgelse af oplysninger . Målet er at forbedre reaktion og beslutningsproces tid til at gennemføre mere effektive militære aktioner . Ligesom mange af militærets brug af AI , indebærer det informationsstyring og beslutningsprocessen.

Etiske betænkeligheder

Nogle har udtrykt bekymring over den rolle, som AI i krigsførelse . Ved hjælp af disse systemer til støtte og lederroller er ¨¦n ting , men der ikke -menneskelige kombattanter er en anden . Professor Noel Sharkey fra University of Sheffield , diskuterer eventuelle problemer med mekaniske krigere . Han sagde robotter ikke kunne opfylde to grundlæggende forpagtere af krigsførelse . Den ene er evnen til at skelne mellem ven og fjende , hvilket kan være vanskeligt for mennesker at gøre sig selv i løbet af moderne krigsførelse . Den anden lejer er , at proportionalitetsprincippet. Det er den beslutning om den kraft anses for rimelig i en given situation . En anden bekymring er, at mennesker kunne flyttes fra den position af beslutningstagningen til at overvåge afgørelser truffet af computere .


Previous:hvordan man kan ændre tekstens farve af etiketter i vb6.0 Next:hvordan man åbner en postsættet 

Kommentarer

Code:
change