program skriveværktøjer

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-02-12

Der er ingen undslippe computere i disse dage . Lige fra vores lille bitte mobiltelefon applikationer til vores biler , vores liv er fyldt med programmer, hjælper os med vores daglige opgaver . Edb-programmer er hjertet af disse værktøjer , der forenkler vores liv eller opmuntre os til at være effektiv . Fra meget let til de mest vanskelige programmer er der værktøjer, der gør den skræmmende opgave at skrive edb- programmer mindre anstrengende . Mens udsigten til at skrive et edb -program kan virke tidskrævende , kan disse værktøjer strømline processen , at skabe et mere effektivt middel for dig til at afslutte dit program i tide .

Compilere

opgørelsen er en type software, der bruges til at overføre en programmerings sprog til et andet . Det vigtigste formål er at skabe et eksekverbart program , eller en brugbar program fra en kode, der ikke kan skabe denne funktion . Processen compileren går igennem kaldes Code Generation . Den kode, der genereres kan anvendes af et program eller en maskine til at køre et program kode .

Integrated Development Environments

Disse typer af software er skabt for at øge effektiviteten af edb-programmører. De er generelt for de programmører, som tilfældigt program , da de har en temmelig enkel brugergrænseflade. Det giver også mulighed for programmering ske i et enkelt program i modsætning til mange , på grund af dens evne til at skifte kode sprog og konvertere til alt efter hvad brugeren kan have brug for . De fleste er også baseret på visuelle programmering i stedet for tekst baseret programmering , der tillader en kortere tid at lære en specifik computer programmeringssprog .

Debugging Tools

En debugger er et program , der kører en bestemt sæt koder som en eksekverbar programmet ved hjælp af en proces, der kaldes enkelt-styrke . Single intensivering kører programmet et trin ad gangen , at kontrollere dens nuværende tilstand og sikrer, at programmet vil ikke gå ned . Nogle debugger programmer, selv har potentiale til at ændre kodeksen det er test , først efter at have fået en forudindstillet indstilling skal ændres, hvis den støder fejl . Vigtigheden af debugging et program er kun overgået af koden , at det er at korrigere i computeren programmeringsprocessen.


Previous:Microsoft. NET udviklingsværktøjer Next:hvordan man åbner en postsættet 

Kommentarer

Code:
change