projekter ideer med Visual Basic

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-02-27

Visual Basic programmeringssprog tilbyder nybegynder og erfarne programmører evnen til at skabe desktop applikationer fra simple spil til mere udviklet software applikationer, der indebærer brug af databasen manipulation og Internettet . Enhver software projekt, som involverer brugen af skabe en interaktiv brugergrænseflade , fejlmeddelelser , hjælpsom instruktioner til brugeren eller indebærer beregninger vil bruge flere funktioner i Visual Basic sproget . Visual Basic løber væk både Microsoft Visual Studio. NET og Microsoft Visual Basic Express Developer miljøer .

Tic-Tac-Toe

Den Tic-Tac-Toe spil omfatter skabelsen af en brugergrænseflade komplet med ni " Label " kasser , tre på tværs af og tre ned , en " Label "-boksen til brugsvejledninger og to " knapper "for " X " og " O. " Du kan designe det, så at en person er nødt til at klikke på " X "eller " O " knappen og derefter klikke i " Label " boks til det korrekte symbol skal vises eller gøre op med " Buttons " helt og bruger en " Radio Knappen " kasse under hver af de ni " Label " kasser . "Radio Button " boks vil have enten et valg af " X " eller valg af " O " , som brugeren skal klikke og uanset hvor brugeren klikker på, at symbolet vises i boksen ovenover . Du kan også programmere spil, så hvis en " X " bare er valgt , vil en fejlmeddelelse vises , hvis en anden " X " er valgt i stedet for en " O. "

Skrifttype Vis

Dette projekt omfatter en simpel form , der vil vise to " Label " kasser . Den første " Label " vil bl. a. omfatte en stikprøve skrifttype , og den anden " Label " boks vil være programmeret til at vise prøve tekst i skrifttypen valgt af brugeren . Du kan medtage en "Tekst "-boksen til at omfatte instruktioner til brugeren noget der ligner " Vælg en skrifttype fra drop down menuen og klik på 'Vis 'for at vise , hvad din tekst vil se ud i den nye skrifttype . " Overvej at tilføje en " Exit "knappen for at gøre det muligt for brugeren at lukke programmet . Du kan også vælge at få brugeren i stand til at forlade prøven teksten blank og opret en fejlmeddelelse, som vises , når brugeren klikker på " Skærm " lade brugeren vide, at teksten skal indtastes i dette område .

Lommeregner

Opbygning af en Visual Basic lommeregner involverer en form og " Buttons " nok til at dække alle tallene 0 til 9 med et decimaltegn , og alle de beregninger symboler for addition, subtraktion , multiplikation og division . Du skal bruge en "Button "for hver af de " Clear " og " Lig "funktion og en "Tekst Box " skærm til beregning resultater skal vises i. føje kode til de enkelte moduler kan være svært , som du har brug for at teste hver knappen i hele projektet for at sikre hver enkelt fungerer korrekt . Tilføjelse af en særskilt " Clear " subrutine vil give dig mulighed for at kalde "Ryd " -funktionen med en linje kode efter hver beregning stedet for at gentage kodelinjer til " Clear " -funktionen flere gange igennem dit projekt .


Previous:formularer i Visual Basic i projekt af skolesystemet Next:hvordan man åbner en postsættet 

Kommentarer

Code:
change