hvordan man bruger vb til at skrive navnet på en computer til en tekstfil

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-03-01

Visual Basic ( VB ) giver dig sproget er nødvendige for at oprette Windows desktop applikationer . Sproget er en del af . NET framework , der giver det interne funktioner og klasser , der hjælper dig interagere med desktop maskine . Hver Windows-computeren får navnet på en computer , når operativsystemet er installeret . Brug Visual Basic til at skrive denne computer navn til en tekstfil og gemme den på harddisken
1 .
Opret streng variabler , der indeholder din tekst -fil og computer navn værdier . Følgende kode bruges til at skabe variabler i VB .
Dim theFile As String
Dim Computernavn As String
2
Tildel værdier til variabler . I dette eksempel er fil kaldet " theFile. txt . " Computerens navn er returneret ved hjælp af " Miljø " klasse i VB . "Miljø " klasse indeholder mange af systemet værdier tildelt til computeren , såsom operativsystem , computerens navn , bruger login og harddiske . Følgende gemmer filen navn og computerens navn i variablerne er defineret i trin et :
theFile=" theFile. txt "
Computernavn=Environment. Environment. MachineName. ToString

3 .
Skriv computerens navn til filen i henhold til de tre vigtigste skridt , når du skriver til filer i VB . Det første skridt skaber en stream-objekt , som bruges til at læse og skrive til filer . Det andet skridt skriver til filen. Det tredje trin lukker åen og frigiver filen fra hukommelsen . De følgende tre linjer kode at vise dig disse tre trin :
Dim Stream som nye system. IO. StreamWriter ( theFile )
stream. Write ( Computernavn )
stream. Close ( )
4 .
Send en besked til brugeren bekræfter , at gennemførelsen af processen . Derved kan brugeren vide , at du har oprettet filen og skrev værdien til filen . Følgende linje kode skaber en besked boks i VB :
MsgBox " Filen er blevet oprettet. "


Previous:hvordan man kan tørre andemad Next:hvordan man åbner en postsættet 

Kommentarer

Code:
change