hvordan man skaber maling farver

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-03-01

I sin mest basale form , er alt maling består af pigment , som er dets farve, og det stof, der holder det sammen , kendt som bindemiddel . Pigment på sig selv er et solidt , oftest findes i pulverform . Det kommer som regel fra mineraler såsom titanium , gips og halvædelsten , selvom syntetiske pigmenter er nu tilgængelige . Bindemidlet i malingen er en væske eller gel , der holder partikler af pigment sammen og gør dem holde sig til en overflade . Yderligere bestanddele tilsættes for at male for at forbedre vedhæftningen ( klæbrig ), og gøre det mindre tilbøjelig til at falme over tid .

Du skal bruge:
Farvet mineralske elementer
. Gips .
Stål morter og støder .
Måleskeer .
Linolie eller akryl gel .
Blanding containere .
Rør stick .


1 .
Find eller køb pigment stoffer , såsom ler for røde eller i pulverform malakit og lapis for grøn og blå , hhv. Stenene kan købes som inlay sten fra smykker levering butikker .
2 .
Hæld en af dine pigment faste stoffer i en morter og støder og tryk og drej mod den med støder , indtil det er som fint pulver , som du kan gøre det .
3 .
Mål 2 tsk . af dit pulver i en beholder og tilsæt 1 /4 tsk . af din bindemiddel . Vælg linolie for olie maling eller en klar gel medium , som findes på kunst butikker , for akryl . Hvis du blot ønsker at eksperimentere med farver og er ikke så interesseret i kvalitet maling , kan du bruge fortyndet hvid lim med et forhold på 3 dele lim til 1 del vand .
4 .
Tilføj flere ringbind , 1 /4 tsk . ad gangen , rør og godt efter hver tilsætning , indtil malingen er konsistens du ønsker det . Skriv ned forholdet mellem hvor meget bindemiddel du brugte til de 2 tsk . pigment .
5 .
Lav flere grundfarver , herunder hvid ( lavet af gips pulver , som du kan finde derhjemme forbedring butikker ) . Så prøv at blande de enkelte farver for at skabe nye farver , ved hjælp af den hvide gips maling for at lysne dem .

gode råd og advarsler


  • For blande farver med alle typer af maling Altid starte med din lysere farve . Tilføj små mængder af mørkere farve , omrøring godt hver gang du tilføjer flere , indtil du når den ønskede skygge . Dark maling kan overmande lys maling meget hurtigt .


  • Previous:hvordan man skriver en shell script til at slette filer Next:hvordan man åbner en postsættet     

    Kommentarer

    Code:
    change