hvad er den funktion af en PC Card ?

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2011-06-19

For at øge de grundlæggende hukommelsesfunktioner af en computer , var pc-kort oprindelig designet til at fungere som en datalagringsenhed . Populariteten af PC -kortet blandt computerbrugere og dets priviligerede anvendelse af branchefolk gjort PC -kortet teknologi , og den udvidede funktionalitet , den standard , som alle relaterede enheder har været baseret

Historie

Den oprindelige PC-kort , der blev indført som PCMCIA kort , var et internt installeret stykke hardware , der udvidede hukommelse i pc'er , såsom bærbare computer.

Betydning

Udviklingen af PC- kortet gav computere , især bærbare computere , den udvidede evne til at behandle og opbevare oplysninger-en funktion, der gør den moderne computer mere end bare en regnemaskine

Operation

Ved at koordinere med . en computers centralenhed , har PC -kort blevet mekanisme for at udvide mange af kernefunktioner set i moderne computere. Dette omfatter den hurtige overførsel af data , støtte til perifert udstyr , samt forbedret ydeevne af avancerede computersystemer applikationer , såsom MMS eller sikkerhedsprogrammer.

Typer

Der er tre typer af PC -kort med separat kapacitet . Type 1 er for simpel udvidelse af hukommelse, f. eks ROM , RAM og Flash ) .

Type II , som er den mest almindelige type , giver input og output-kapacitet for netværksforbindelser. Dette omfatter trådløse og Ethernet -forbindelser .

Type III understøtter brugen af tunge perifere hardware , såsom roterende masse lagringsenheder .

Alsidighed

Teknologien af PC- kortet gør det til en yderst alsidig platform , der kan levere data lagring og genfinding funktioner i andre enheder end stationære og bærbare computere . Dette omfatter video spilkonsoller, digitale kameraer og håndholdte computere .


Previous:regler for udskrivning af billeder på papir Next:hvordan du udskifter en CMOS-batteriet i en ibm thinkpad 600E 

Kommentarer

Code:
change