hvordan man bruger en faxmaskine med magiske stik

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2011-06-21

Med de stigende priser på hjem telefonlinjer og den universelle anvendelse af mobiltelefon , er mange hjem telefon kunder, som udskifter deres traditionelle hjem telefonlinjer med Magic Jack . Magic Jack er en anordning , som har en USB-port, opretter forbindelse til din hjemmecomputer og et telefonstik , der vil sætte ind i dit hjem telefon . Brugere kan gøre lokale og langdistance opkald til overalt i USA for en minimal årlig pris med Magic Jack . Nogle brugere med nyere faxmaskiner kan også bruge deres Magic Jack forbindelsen til at sende faxer .
1 .
Tag dit hjem telefon og sætte faxmaskinen telefonledningen til din Magic Jack telefonstik .

2 .
Sluk " fejlkorrektion " på faxmaskinen eller faxmaskinen programmet .
3 .
Indstil fax eller telefax software til at sende og modtage faxer ved den laveste hastighed til rådighed . Dette vil hjælpe din faxmaskine til at arbejde med Magic Jack .
4 .
Send en test fax . Hvis denne fax sender korrekt , øge fax hastigheden på din fax maskine eller software. Gentag dette, indtil du har fundet den højeste indstilling , hvor din faxmaskine vil arbejde sammen med Magic Jack .

gode råd og advarsler


 • Nyere faxmaskiner klarer sig bedre med Magic Jack end ældre faxmaskiner .
 • Fax brug sammen med Magic Jack er ikke understøttet af Magic Jack virksomheden . Selskabet har oplyst , at fax kan arbejde med nogle faxmaskiner , men ikke med andre .


 • Previous:nothing Next:regler for udskrivning af billeder på papir   

  Kommentarer

  Code:
  change