hvordan man kan tilslutte et modem til en dial up telefon

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2011-06-30

Computere er i stand til at slutte dig til en telefon linje gennem et modem til at oprette forbindelse til internettet . Dette giver en komfort til rejsende, som ikke vil have adgang til deres normale internetforbindelse . Internetforbindelser via dial-up er langsommere end bredbånd , så forventer din oplevelse for at tage længere tid end du kan bruges til at

Du skal bruge: .
Modem ( indbygget eller stand- alone version )
. RJ -11 kabel ( leveres som standard med modem ) .
Modem software .


1 .
Find modem porte på din computer . Der er normalt to havne . Man vil oprette forbindelse til telefonen , og den anden vil stikket i væggen . Du vil være i stand til at foretage telefonopkald når du ikke bruger modemet normalt uden at skulle ændre ledninger . Bemærk hvilken havn er for " Line ", og som er til "Phone ".
2 .
Tag telefonledningen fra bagsiden af telefonen og sæt det i porten mærket " Line " på dit modem .

Hvis der ikke er telefon på værelset , skal du finde havnen på væggen , der giver adgang til dial-up service . Sæt den ene ende af RJ -11 ledningen i stikkontakten og den anden ende af RJ -11 kabel i porten mærket " Line " bag på modemet.
3 .

Brug din computer til at få adgang til modemet . Dit modem er hardware , at computeren skal anerkende , før du vil være i stand til at bruge dial -up . Stand-alone -modemer er oprettet med softwaren. Gå til modemet 's software, der leveres af fabrikanten , og følg vejledningen .

Indbygget modemer , der kommer med de edb-systemer vil være i stand til at forbinde til internettet via webbrowseren direkte .
4 .
Åbn din webbrowser . Webbrowsere kan være nødvendigt at få at vide for at bruge modem og dial-up service end den forbindelse, som tidligere blev brugt . Følg anvisningerne for din specifikke browsere til at fuldføre forbindelsen til internettet .

gode råd og advarsler


 • Slut et sekund RJ -11 ledning fra porten mærket "Phone " på bagsiden af dit modem til en telefon for at kunne bruge telefonen , når du ikke bruger modemet .
 • Tjek telefonlinjen til en klartone , før tilslutte dit modem .


 • Previous:hvordan man kan spille PowerDVD lyd gennem hovedtelefoner Next:hvad er meningen med inputenheder ?   

  Kommentarer

  Code:
  change