hvordan du bruger din bærbare computer for at tilslutte en sim kort i en AT & T telefon

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2011-07-23

Alle GSM-baserede mobiltelefon udbydere , herunder AT T , skal du bruge en SIM-kort i telefonen . Dette sparer de fleste data på telefonen , herunder opkald historie , kontaktoplysninger og eventuelt tekstbeskeder (ikke alle SMS-beskeder er gemt på SIM- kortet ) . Hvis du ønsker at gennemgå disse oplysninger på en bærbar computer , er det muligt at forbinde SIM -kortet til et system og importere data , ligesom du ville en standard flytbar lagringsenhed

Du skal bruge: .
SIM -kortet læseren .


1 .
Power ned AT T mobiltelefon , skal du fjerne SIM- kortet fra enheden ( SIM -kortet er normalt placeret i nærheden af eller omkring batteri telefonen ) .
2 .
Indsæt SIM kortlæser i en af USB-portene på den bærbare computer . SIM- kortlæser ligner en USB- flash- drev med en åben forbindelse port på bagsiden . Skub SIM- kortet i det udvendige port . Når computeren registrerer kortet vises følgende , idet den har opdaget en ny , flytbar enhed .
3 .
Klik på " Start " og derefter klikke på " ( My ) Computer " og dobbeltklik Klik på flytbar enhed ikon. Der vises et vindue på den bærbare computer skærmen , der viser alle de filer der er gemt på kortet.
4 .
Vælg den fil, du vil se, og oplysningerne fra AT T SIM -kortet belastninger på skærmen .


Previous:hvordan man kan tilslutte en telefon til en computer uden et USB-kabel Next:hvad er meningen med inputenheder ? 

Kommentarer

Code:
change