hvordan du tilslutter en ethernet voip telefon til en mac

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2011-07-16

VoIP er en online telefon -tjeneste, sender et telefonopkald ansøgninger gennem internettet, i stedet for en telefonlinje . Dette tillader dig at oprette din telefon , uden at bruge en månedlig afgift baseret teleselskab , at afgifter store overdosering satser for langdistance-og internationale opkald . VoIP virker med næsten alle edb -systemer, herunder Mac-computer . Den grundlæggende installation proces for en Mac-computer er det samme som en Windows -system , og du har brug for al det samme udstyr til opsætningen
1 .
Sæt et Ethernet- kabel i en af de " Out " porte på højhastighedsinternet modem . Tilslut den anden ende af kablet i " Internet " tilslutning port på VoIP adapteren .
2 .
Sæt telefonkablet i " Out " port på VoIP adapter . Slut den frie ende af kablet i "In "port på telefonen .
3 .
Tænd VoIP adapteren , så log ind på VoIP 's hjemmeside på din Mac-computer -system . Vælg en månedlig plan , du ønsker , og vælg derefter et telefonnummer , du ønsker i forbindelse med VoIP -forbindelse .
4 .
Send oplysningerne og din telefon bliver aktivt . Du er nu i stand til at kalde personer fra hjem med din telefontjeneste .


Previous:hvordan man kan optage telefonsamtaler på din pc Next:hvad er meningen med inputenheder ? 

Kommentarer

Code:
change