Hvordan foretager jeg fejlfinding logitech hovedtelefoner på en mac ?

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2011-08-05

Logitech er en computer hardware firma , der fokuserer primært på at producere eksternt udstyr , såsom tastaturer , mus og headsets . Hvis du har et par hovedtelefoner , er det muligt at ikke kun bruge hardwaren på en pc , men en Mac . Men hvis lyden fra headset ikke fungerer ordentligt, når hooked op til Mac , skal du fejlfinding af problemer forårsager manglende effektivitet
1 .
Kontroller, at par hovedtelefoner , du har rent faktisk arbejder med en Mac-computer -system . Selv om de fleste er Mac-kompatibel , har nogle ikke understøtter Mac OS . Disse oplysninger er noteret på hovedtelefonerne emballagen .
2 .
Installer den medfølgende driver . På grund af hovedtelefonerne og indbygget mikrofon , har du brug for en specifik driver til Mac . Dette er fastsat i driveren installations-cd'en , der følger med hovedtelefonerne .
3 .
Kontroller kabelforbindelsen løber fra hovedtelefonerne til Mac . Kontroller, at kablet er sat helt ind i " Line-Out " -porten på Mac- computer .
4 .
Tænd Bluetooth-forbindelsen på Mac , hvis par hovedtelefoner er Bluetooth baseret på. Uden at Bluetooth er tændt , kan du ikke bruge hovedtelefoner . Klik på Buetooth ikonet i øverste højre hjørne af skrivebordet , vælg derefter " Tænd ". Mac så scanner efter Bluetooth -udstyr og registrerer Logitech hovedtelefoner .
5 .
Genstart Mac-computer . Den lejlighed har computer problemer afsløre eksternt udstyr , så at genstarte systemet skal rette op på dette problem .


Previous:hvordan man kan tilslutte en telefon til et modem Next:hvad er meningen med inputenheder ? 

Kommentarer

Code:
change