hvad er funktioner i Nokia N800 ?

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2011-08-02

Nokia N800 er en håndholdt internet tablet udgivet i 2007 . Det var udformet som en erstatning for Nokia 770 , som kom ud to år tidligere . Den trådløse enhed kan du oprette forbindelse til internettet samt udføre en række andre funktioner .

Internet Browser

Den vigtigste funktion af N800 er en bærbar Internet browser. Enhedens funktioner WiFi kompatibilitet , der giver dig mulighed for at oprette forbindelse til internettet fra enhver trådløse adgangspunkt. Den leveres som standard med en Mozilla webbrowser og Macromedia Flash for at se alle dine foretrukne websider . Telefonen understøtter også Bluetooth tethering at få adgang til internettet via din mobiltelefon .

Internet Calling

Den N800 kommer med Skype til at gøre det muligt for dig at gøre både lyd og video opkald over internettet via den indbyggede web- kamera . Instant messaging også er understøttet med en fuld on-screen tastaturet .

Media Player

En media player er inkluderet i N800 , så du kan gemme og afspille musik og videoer . Der er et SD-kort , der giver mulighed for flash -hukommelse på op til 8GB , der skal tilsluttes til enheden .

Radio

Med N800 , du også kan lytte til radio fra den indbyggede FM- senderen eller via internetradio. Høj kvalitet højttalere er indbygget, så du kan lytte med eller uden hovedtelefoner .


Previous:hvordan man tilslutte en telefonlinje til en Dell Latitude C600 Next:hvad er meningen med inputenheder ? 

Kommentarer

Code:
change