hvordan du installerer logitech hovedtelefoner

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2011-08-11

Der er to teknologier i brug i computeren hovedtelefoner : analog og USB . Logitech analoge hovedtelefoner er almindeligvis identificeres ved en 3,5 mm jack . En analog hovedtelefon stik i computerens lydkort . Logitech USB hovedtelefoner optage deres egne lydkort og er ikke afhængig af computerens . Som man kunne forvente , er en USB hovedtelefoner identificeret med en USB- stik . USB kan være en overlegen løsning til web chat

Analog Hovedtelefoner


1 .
Sæt 3,5 mm jack i den grønne 3,5 mm indgang på computerens lydkort . Lydkortet vil være på bagsiden af en stationær computer . Lydkortet vil være interne i en bærbar computer og kan ikke umiddelbart identificeres , så se efter en 3,5 mm indgang . Sæt hovedtelefonerne ind i input med symbolet for hovedtelefoner .
2 .
Spil noget musik på computeren , og lyden skulle automatisk sendes ud til hovedtelefonerne.
3 .
Tilslut mikrofonen , hvis den er tilgængelig , ind i en 3,5 mm indgang med en mikrofon ikon . Kontroller , at optagelsen enhed er valgt . Fra Kontrolpanel , gå til Sounds . I " Adjust Volume til " drop-down boks , sørg for, at mikrofonen er markeret .

USB Hovedtelefoner


1 .
Sæt USB- kablet til en ekstra USB -indgang på computeren . Lad computeren at identificere hardware og installere de nødvendige drivere til det . Det vil gøre dette automatisk .
2 .
Spil noget musik på computeren , og lyden skulle automatisk sendes ud til Logitech hovedtelefoner .
3 .
Kontroller , at en USB- mikrofon vises på computerens system , og at lydstyrken er acceptabel . Dobbelt -klik på højttalerikonet i dit system bakken . Klik på Indstillinger og Egenskaber , og sørg for , at USB-mikrofon er vist i Mixer indstillingerne der .


Previous:Forskellen & ligheder mellem mobiltelefoner og pc’er Next:hvad er meningen med inputenheder ? 

Kommentarer

Code:
change