hvordan du opretter forbindelse til internettet gennem en motorola modem i Windows 2000

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2011-08-24

Ifølge Internetworldstats. com har 69. 902. 289 amerikanerne en bredbåndsforbindelse . 38. 005. 172 af de amerikanere får deres bredbåndsforbindelse til internettet via et kabel udbyder . Motorola er en stor aktør i en verden af kabelmodem til kabel adgang til bredbåndsinternet. Der er andre virksomheder, der gør kabelmodemmer så godt, men i de fleste tilfælde , når du går til en butik for at købe et kabel -modem , er det sandsynligt, at det vil være Motorola mærket . Tilslutning af en computer til et kabelmodem er en simpel procedure .

Du skal bruge:
1 Motorola kabelmodem
. 1 PC med en åben Ethernet -port .
1 Ethernet -kabel af tilstrækkelig længde til at nå fra kabelmodem til pc .


1 .
Læg kabelmodemmet sted i nærheden af pc'en , i betragtning er det også nødvendigt at være i nærheden af et kabel -stik .
2 .
Tilslut kablet til kabel stik på modemet stramning den fast , og tilslut derefter Ethernet- kablet til modemmet og derefter pc'en. Tilslut modemet til magten efter dette. Vent til alle de tilslutningsmuligheder lys at være fast .
3 .
Læg din browser til at vælge og indlæse en webside til test af forbindelsen . Som standard Windows er sat op til automatisk at opnå en IP- adresse , så øjeblikke efter tilslutning af computeren til modemmet , skal Windows viser en sammenhæng ikon i systembakken .


Previous:hvordan man bruger en USB-port som en stereohovedtelefonstik Next:hvad er meningen med inputenheder ? 

Kommentarer

Code:
change