hvordan du tilslutter bluetooth hovedtelefoner til en computer

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2011-08-13

Bluetooth hovedtelefoner kan give dig mulighed for privat lytte til musik eller anden lyd fra din computer , uden at være fysisk forbundet til din pc . Mange Bluetooth hovedtelefoner er i stand til at sende et signal til op til 30 meter , hvilket gør det muligt at roame i hele dit hjem eller kontor uden at tabe forbindelsen til din computer . Hvis du aldrig har brugt et par Bluetooth -hovedtelefoner med din computer , skal du først nødt til at parre dem med din pc
1 .
Tænd din Bluetooth hovedtelefoner og placere dem i nærheden af din computer .
2 .
Tryk på knappen "Start" på din computers skrivebord . Vælg " Control Panel " fra de muligheder , der vises , efterfulgt af " Netværk og Internet " og derefter " Set Up en Bluetooth-aktiveret enhed . "
3 .
Klik på "Devices " fanebladet inden det vindue, der vises , og derefter klikke på " Tilføj " for at få din computer begynder at søge efter dine hovedtelefoner . Din computer vil søge efter alle Bluetooth-aktiverede enheder, der er tændt i nærheden af det .
4 .
Vælg dine hovedtelefoner fra listen over enheder , der vises, og klik " Næste ". Når du bliver bedt om indtaste adgangskoden til din hovedtelefon til din computer . Adgangsnøglen er en række tal , der vil hjælpe med at identificere dine hovedtelefoner til din computer . Du kan finde adgangsnøgle trykt på en mærkat på bagsiden af hovedtelefonerne , eller på dets instruktionsbog .
5 .
Klik på " Finish "for at fuldføre processen med at forbinde dine hovedtelefoner til din computeren.


Previous:hvordan man kan uploade billeder fra en telefon til en mac Next:hvad er meningen med inputenheder ? 

Kommentarer

Code:
change