hvordan man bruger en Dell Latitude 600 med en mobiltelefon som modem

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2011-08-23

Wi-Fi er tilgængelig i mange offentlige steder , men i andre , er det ikke altid er tilgængelig . Du kan dog bruge din mobiltelefon som modem , som vil give dig adgang til internettet overalt din mobiltelefon er forkyndelse . Du bliver nødt til at konfigurere Dell Latitude 600 for at bruge din mobiltelefon som modem . Heldigvis er dette en nem opgave at fuldføre inden for omkring 10 til 15 minutter

Du skal bruge: .
Cell telefonens data USB kabel
 

USB Modem


. 1 .
Gå til mobiltelefonen producentens hjemmeside og downloade hardware driveren til din specifikke telefonmodel . Efter du har downloadet driveren , skal du tilslutte din mobiltelefon til dine data USB -kabel og tilslut USB-enden af kablet til en ledig USB- port på din Dell Latitude 600 .
2 .
Vent til " Found New Hardware Wizard "for at åbne . Windows vil spørge, om det kan søge efter den korrekte driver til dit mobile enhed . Vælg " Nej, ikke denne gang ", og klik på knappen "Næste" for at fortsætte.
3 .
Vælg " Installere fra en liste eller en bestemt placering ", og derefter Klik på " Næste "for at fortsætte .
4 .
Vælg " Modem ", og klik på knappen "Næste" for at fortsætte.
5 .
Klik på " Har Disk " knappen for at søge efter den driver, du lige har downloadet til din telefon . Vælg din specifikke driver og klik på knappen "Næste" for at fortsætte. Klik på " Stop Installation " knappen .
6 .
Gå til " Start " -menuen , åbne " Control Panel "og derefter åbne " Netværks-og internetforbindelser . " Klik på " Konfigurer eller ændre dine forbindelser ", og klik derefter på " Connections " fanen . Klik på " Setup " knappen og vent til tilslutning guiden til at åbne . Vælg " Opret forbindelse til internettet " og klik på " Næste " knappen for at fortsætte .
7 .
Vælg " Setup forbindelsen manuelt ", og klik derefter på " Næste " knappen for at fortsætte . Klik på " Opret forbindelse ved hjælp en dial-up modem . " Vælg din mobile enhed fra en liste og tryk på " Next "knappen . Vent til kontooplysninger for at åbne .
8 .
Kontakt din mobiludbyder for den pågældende konto specifikke oplysninger din udbyder . Indtast de relevante oplysninger og tryk på knappen "Næste" for at afslutte installationen .
 Previous:hjemmelavet parabol antenne til en mobiltelefon Next:hvad er meningen med inputenheder ? 

Kommentarer

Code:
change