hvordan man bruger en Motorola microSD-hukommelseskort

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2011-08-25

Motorola microSD -kort bruges til at gemme eksterne data om Motorola mobiltelefoner . De er for det meste bruges til at lagre billeder og videoer taget direkte fra håndsættet , eller til at overføre musikfiler fra din pc til telefonen. MicroSD -kort anvendes ofte i små Motorola mobiltelefoner og kan udvides i størrelse for at læse i PC 's SD kortlæser . Du kan også gemme forskellige filtyper fra din pc til microSD -kortet som en backup harddisk

Installation SD -kort


1 .
Find MicroSD-kort port på din mobiltelefon . Placeringen af denne port vil variere afhængigt af , hvad Motorola telefon du har . Nogle modeller har havnen under batteriet , og andre har SD -kort porten på kanten af telefonen .
2 .
Indsæt SD-kortet ind i porten . Skub det i den retning er angivet på telefonen . Da det er svært at vide , om når det er i fuldt ud eller ej , bliver du nødt til at skubbe det ind, indtil den klikker .
3 .
Brug telefonen som normalt . Hvis du har noget musik eller billeder på SD-kortet , vil de trække op automatisk , når du indtaster deres mapper på din telefon .

oprette filer


1 .
Fjern microSD -kortet fra telefonen, og sæt det i en SD- kort adapter . Dette er en fuld størrelse standard SD- kort shell . Indsæt microSD- kortet ind i åbningen i denne skallen.
2 .
Sæt fuld størrelse SD-kortet i SD kortlæser på din bærbare computer. Hvis du har en pc , vil du sandsynligvis ikke have en SD- kortlæser installeret på dit system . Hvis dette er tilfældet , kan du købe et eksternt SD- kortlæser fra en elektronisk eller computerforretning .
3 .
Åbn " Start " fra computeren , og derefter på " Denne computer " mappe . Find det drev , der læser "SD " eller "Lager Disc " og dobbeltklik på den . Efter åbning , minimere mappen .
4 .
Åbn den mappe , der huser de filer, du ønsker at overføre over til din microSD -kort . Da disse kort bliver læst i dit håndsæt , kan du kun være i stand til at sætte billeder , kort videoklip eller musik på dem . Medmindre du har en smart telefon , vil du ikke være i stand til at læse dokumenter fra din telefon .
5 .
Træk filen ned til microSD -kortet mappen .

gode råd og advarsler


  • Hvis du har en telefon, der kommer med en USB- ledning , kan du få adgang til dine filer ved blot at tilslutte din telefon til USB- drevet og åbne SD-kortet fra din " My Computer " mappen .


  • Previous:Hvordan kan jeg slutte hovedtelefoner til min pc ? Next:hvad er meningen med inputenheder ?     

    Kommentarer

    Code:
    change