hvordan man bruger en bærbar computer uden en telefonlinje

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2011-08-09

Ikke at have en telefon stik i din bærbare computer vil kun begrænse din evne til at få adgang til internettet . Alle andre software -og hardware -funktionalitet vil være konstant . Bærbare computere kan komme udstyret med en standard telefon port til forbindelse til en fastnet-eller en Ethernet-port for tilslutning til en router . Bærbare computere uden telefon eller Ethernet-porte skal tilsluttes trådløst til internettet , og som regel omfatter en intern trådløs modem
1 .
Tænd din trådløse modem ved at højre-klikke på det trådløse ikon i systembakken nederst til højre på skærmen , eller ved at trykke den trådløse funktion -knappen på dit tastatur . Du vil nu se en liste over tilgængelige netværk og styrken af deres signaler .
2 .
Vælg navnet på netværket ( SSID ) , du ønsker at deltage , og dobbeltklik på den . Hvis netværket er sikret , skal du bruge en adgangskode for at slutte sig til , som du kan få fra netværksadministratoren.
3 .
Surf på internettet gennem en række populære web- browsere, eller ved hjælp af Windows ' indbyggede Internet Explorer . Uden telefon eller Ethernet-porte , skal du have forbindelse til et trådløst netværk for at få adgang til internettet .


Previous:hvordan man kan bruge trådløse sammen med min mac powerbook g4 uden en telefon eller kabel Next:hvad er meningen med inputenheder ? 

Kommentarer

Code:
change