hvordan man bruger en computer som en fastnet telefon

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2011-08-19

Det plejede at være , at du havde brug for en fastnet forbindelse til internettet ved hjælp af en dial-up modem . Siden da har situationen gjort en komplet 180 , og nu kan du oprette forbindelse til internettet uden en fastnet på alle . Derudover kan du simulere at have en fastnet ved hjælp af internettet . Du bliver nødt til at tjenester leveret af en online- telefon selskab , men at gøre det vil give dig en stabil telefonnummer samt evnen til at foretage udgående opkald fra din computer

Du skal bruge: .
Computer mikrofon
 


1 .
Besøg online telefon udbydere såsom Skype , Yahoo Voice eller Vonage , og sammenlign priser . Fra 2010 , har Vonage de bedste muligheder for internationale opkald , mens Yahoo er den mest overkommelige .
2 .
Opret en Facebook-profil med den service som du vælger. Processen vil kræve indtastning finansielle oplysninger , som du vil blive faktureret på en månedlig basis. Du vil også få mulighed for at vælge dit nye telefonnummer og områdenummer . De måske ikke tilbyde et område kode i dit område , men du kan stadig bruge tjenesten med et andet område kode . Dette vil ikke koste dig noget ekstra , selv om det kan hæmme opkaldere , der ønsker at undgå lange afstande regninger .
3 .
Hent og installer din online telefonservice klient . Klienten er et program , der vil modtage indkommende opkald og holde en adressebog på dine kontakter . Når du ønsker at foretage et udgående opkald, du gøre det fra klienten . Behandle det som dit nye telefon , og holde den åben hele tiden, så du ikke går glip af et opkald .
 Previous:hvordan du installerer en audio mikrofon & hovedtelefoner Next:hvad er meningen med inputenheder ? 

Kommentarer

Code:
change