hvordan man bruger et telefonkort for at sende en fax på en HP alt i én

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2011-08-12

Mest HP all- in-one printere kan printe , kopiere , scanne og faxe . Mange kan sende og modtage faxmeddelelser i farver. Du kan bruge et telekort til at sende en fax ved hjælp af din HP all- in-one printer . For at gøre dette , skal du bruge kontrolpanelet eller en tilknyttet håndsættet manuelt indtaste tallene på dit visitkort , og tast det telefonnummer hvor faxen vil blive sendt . Du skal også have din printer /fax tilsluttes direkte til en telefonlinje , der er udpeget til faxmaskinen eneste

Du skal bruge: .
visitkort.
Faxnummeret.


1 .
Læg det dokument, du vil faxe til din HP all- in-one printer . Der er tegninger på din faxmaskine angiver, om dokumentet skal placeres levet op eller ned i papiret arkføderen .
2 .
Tryk på " Hook "knappen på kontrolpanelet eller vælge op vedlagte håndsættet . Du vil høre klartone , hvis faxmaskinen er hooked op til en telefonlinje . Hvis din fax maskine ikke har enten en " Hook "knappen eller en vedhæftet håndsæt , skal du tilslutte et håndsæt til din all- in-one printer . Der er en plet på siden af printeren for at gøre dette . Du kan ikke bruge en trådløs telefon til at gøre dette . Tilslutte en telefon til din all-in-one vil give dig mulighed for at sende faxen manuelt og høre , hvad du ringer .
3 .
Tast det telefonkort nummeret. Typisk er en gratis nummer, der findes på bagsiden af dit visitkort .
4 .
Indtast PIN-koden for telefonkort . Dette er et sæt tal unikke for dit visitkort . Hvis du bruger et genopladeligt visitkort , er dette tal på bagsiden af kortet .
5 .
Kald op til faxnummeret . Hvis det er en langdistance- nummer , så glem ikke at ringe til 1 og derefter områdenummeret inden de kommer ind telefonnummeret . Vent til faxtonen .
6 .
Tryk på " Send " eller " Start FAX Black " -knappen på faxmaskinen at sende faxen . HP all -in -one kan udskrive et bekræftelsesbrev efter fax , der angiver den blev sendt. Dato og tid er også trykt på dette brev . Hvis en bekræftelsesbrev ikke udskrives , se på udlæsning skærmen for at se en meddelelse om, at faxen blev sendt .


Previous:hvordan du tilslutter din telefon til en bærbar computer Next:hvad er meningen med inputenheder ? 

Kommentarer

Code:
change