hvordan man kan faxe uden et kabel -modem telefon

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2011-08-20

Faxmaskiner anvendes en jord-telefon forbindelse for at sende og modtage kopier af dokumenter. Fordi faxmaskinen løber ud af en telefonlinje der ikke er behov for en høj hastighed kabelmodem , Ethernet -kabler eller modem telefoner . Men for at sikre, at du ikke modtager fax -beskeder på din telefon skal du have en anden telefonlinje installeret til dit hjem eller forretningssted

Du skal bruge: .
Faxmaskine
. telefonkabel .
 


1 .
Kontakt dit telefonselskab og anmode om et nyt telefonnummer installeret for mindst én af de telefonforbindelser i dit hjem . Selv om dette normalt sker direkte over telefonen du bliver opkrævet en bekvemmelighed gebyr for at ændre servicenummer ( den nøjagtige gebyr kommer til at variere afhængigt af din udbyder ) .
2 .
Indsæt en telefonkabel ind i telefonstikket du skiftede tallet til . Sæt den modsatte ende af kablet i "In "port på faxmaskinen .
3 .
Slut faxmaskinen til en strømkilde og magt for den.

4 .
Anbring dokumentet med forsiden nedad i faxmaskinen , skal du trykke på prime -knappen ( dette ændrer sig afhængigt af din faxmaskine og kan meget fra " Start "til " Fax " ) . Indtast nummeret på den modsatte faxnummeret , og tryk derefter på "Send " og dokumentet er scannet og sendt via telefax linje .
 Previous:hvordan man kan interface en desktop telefon til en mobiltelefon Next:hvad er meningen med inputenheder ? 

Kommentarer

Code:
change