hvordan man kan øge internet hastighed af Nokia 6681 usb -modem

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2011-08-22

Nokia 6681 er en trådløs mobiltelefon anvendes i hele verden , herunder Europa og Indien . Selv om telefonen har en indbygget kamera , tekst-beskeder support og en række andre tilbehør , kan den også bruges som modem for computere uden en klar trådløs forbindelse . Selv om Internet hastighed er langt langsommere end en standard ADSL eller trådløs forbindelse , der er et par måder at fremskynde USB -modem

Du skal bruge: .
USB -datakabel
. USB 2 .
0 havn .
 


1 .
Oplad Nokia 6681 , før du bruger den som en USB- modem . Brug af enheden som en metode til at forbinde til internettet dræner telefonens batteri , hvilket får telefonen til at spare strøm og reducere internetforbindelsen hastighed .
2 .
Hent den nyeste Nokia 6681 driver til din computer ved hjælp af linket i Ressourcer. Dette sikrer din computer er opdateret og giver mulighed for hurtigere internetforbindelser .
3 .
Slut USB- kablet til en USB 2,0 port . Dette giver mulighed for hurtigere dataoverførsel og øger hastigheden på internettet .
4 .
Kør kun en internet vindue eller faneblad ad gangen . Browsing flere steder med telefonmodem bremser internetforbindelse til en sneglefart , fordi der ikke er en stor båndbredde til rådighed i første omgang. Hvis forbindelsen er opdelt i forskellige lokaliteter , det sinker endnu mere.
 Previous:hvordan man bruger hovedtelefoner uden lyden på bærbare højttalere Next:hvad er meningen med inputenheder ? 

Kommentarer

Code:
change