hvordan man kan slå en mikrofon i hovedtelefonerne

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2011-08-16

En af de mere almindelige typer af edb- mikrofon setup er headsettet stil mikrofon . Disse er hovedsagelig et par hovedtelefoner med en mikrofon-arm er knyttet til dem , og de er typisk benyttes til at kommunikere frem og tilbage med andre computerbrugere , uden at det er nødvendigt at røret lyd via computerens højttalere . Men sommetider kan en øjeblik opstår, når man ønsker at lytte til lyd uden at bidrage selv , og så vil slå mikrofonen uden muting hovedtelefonerne . Heldigvis er dette en forholdsvis simpel proces .
1
Find " Sound "ikonet i proceslinjen i nederste højre hjørne af din computerskærm . . Det vil ligne en lille grå megafon .
2 .
Dobbeltklik på " Sound " -ikonet for at få lyden master kontrolpanelet .
3 .

Klik på " Indstillinger " i menuen på knappen og vælg " Egenskaber "valgmulighed . Dette vil åbne op for en ny dialogboks på din computerskærm .
4 .
Klik på " Mic Volume " afkrydsningsfeltet i den nederste del af skærmen , og klik derefter på " OK " for at tilbage til lyden kontrolpanelet .
5 .
Klik på " Mute " check boksen i den nyligt dukkede " Mikrofon "i lyden kontrolpanelet . Dit headset mikrofon vil nu blive slået fra.
 Previous:mine hovedtelefoner vil ikke arbejde på min laptop Next:hvad er meningen med inputenheder ? 

Kommentarer

Code:
change