hvordan man laver et opkald til en mobiltelefon i udlandet

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2011-08-30

Det er rart at kunne placere et opkald til en ven eller elsket en mobiltelefon , når ven eller elskede bor i udlandet . Hvert land har et lidt anderledes kombination af koder for at ringe til en vellykket nå telefonen . Hvis du bruger et telefonkort eller andre ringer tjeneste til at nå mobiltelefon , kan du have ekstra opkald instrukser fra telefonservice selv at foretage telefonopkald

Du skal bruge: .
Forudbetalte telefonkort ( ekstraudstyr).


1 .
Tænd din mobiltelefon . Dial " 011 "for at få opkaldet ud af landet .
2 .
Tast passende landekoden for det land, du søger . Tast område-og derefter telefonnummeret . Hvis mobiltelefonen har en særlig adgang række ud over området koden , så dette nummer , før området koden . Hvis mobiltelefonen adgang nummer eller telefonnummeret selv begynder med et " 0 ", så omfatter ikke de førende " 0 "i din opkald rækkefølge. Nogle lande har mobilnumre med to ekstra førende tal som bortset fra telefonnummeret . Du er ikke meningen, at medtage disse to ekstra numre i bestemte opkald sekvenser , som Argentina 's ekstra mobiltelefon præfikset " 15 . " Med de to ekstra cifre, vil medføre, at telefonnummeret plus adgang kode eller landekode til at være mere end 10 cifre , og opkaldet vil ikke gå igennem .
3 .
Tryk på " Send " nøgle , hvis du ringer fra en mobiltelefon , ellers vent til opringningen er besvaret

gode råd og advarsler


 • Hvis du ikke er sikker på, hvad den præcise opkald . sekvens for det land, du er ved at nå , så check "Sådan Ring til udlandet " website ( se referencer) . Du kan søge efter det land , du forsøger at nå ved at klikke på brevet landet begynder med og vælge den type telefon du ringer til. Det vil give dig en systematisk vejledning om hvordan man gør det , og hvad man skal ringe procedurer for at undgå , afhængigt af provins eller region , du forsøger at nå . Hvis du ringer en amerikansk mobiltelefon , der blot sker for at være i udlandet på det tidspunkt , ville du ringe til nummeret som normalt , som du ville ringe til det , hvis mobiltelefonen var placeret i landet . Hvis du ikke har en lang distance luftfartsselskab på din telefon , kan du overveje at bruge et forudbetalt telefonkort tjeneste , der har specialiseret i at tilbyde rabat det land, du vil ringe til .
 • Opkald enhver mobiltelefon i udlandet vil koste mere end at ringe en langdistance nummer i USA . Kontrollere omkostningerne med dit lange distance transportøren eller din mobiltelefon selskabet indkalder det land, du forsøger at nå før opkaldet .


 • Previous:hvordan du henter telefonen SMS-beskeder til en computer Next:hvad er meningen med inputenheder ?   

  Kommentarer

  Code:
  change