computer processorhastighed vs ram

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2011-09-28

Uanset om det er at købe en ny computer eller opgraderer en gammel en , vel vidende, hvad hver enkelt opgradering vil gøre, er afgørende . Processorhastighed og Random Access Memory ( RAM ) er afgørende holdkammerater til en computers funktion, men RAM er lidt mere vigtigt i de fleste tilfælde

Processor

Den processor eller central processing unit ( CPU ) er lige , hvad det lyder som : hjernen bag computing operationen . Jo højere frekvens rating (målt i Hertz --- for eksempel , 2 . 4 GHz ) jo hurtigere en processor kan åbne programmer og beregne i almindelighed .

RAM

RAM , som står for Random Access Memory , er systemets hukommelse forbundet med processoren . Processoren gemmer data i RAM , så det kan hurtigt få adgang til den efter behov .

Andre Processor Specifikationer

De fleste programmer vil ikke bruge endnu en low-end -processor fulde hastighed. En mere vigtigt træk ved nutidens processorer er, hvor meget ombord cache de har. Denne cache fungerer ligesom ekstremt hurtige RAM indbygget i processoren .

Vigtigheden af RAM

Hvis din computer kører ud af RAM , eller endog bliver lav , kan operativsystemet udvikle en virtuel hukommelse fejl . Det betyder, at ekstra data, som processoren skal have adgang til hurtigt bliver nødt til at blive gemt på meget langsommere harddisk .

Konklusion

Random Access Memory ( RAM ) er en af de nemmeste og billigste opgraderinger til de fleste computere , og vil næsten altid være en billigere og mere effektiv opgradering end en hurtigere processor . Dog visse processor specifikationer er vigtige at overveje så godt, som mængden af udstyr om bord cache , de har .


Previous:hvordan du kontrollerer flashdrev hukommelse Next:hvad er meningen med inputenheder ? 

Kommentarer

Code:
change