hvad er definitionen på en printplade ?

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2011-09-29

En printkort er et ledningssystem bestyrelse og de dertil knyttede komponenter . Sommetider disse kaldes printplader , men ikke alle kredsløb nødvendigvis printplader

Funktion

En printpladen tjener som en pladsholder for komponenter og kobler dem sammen . Det giver dem mulighed for at elektrisk kommunikere med hinanden .

Bruger

printkort kan findes i mange elektroniske apparater . Der er kredsløbskort i mobiltelefoner , radioer , digitale kameraer og computere .

Typer

To typer af printkort omfatter skærebrætter og printkort . Skærebrætter er virkelig bare midlertidigt test -enheder, der tillader dig at bruge komponenter og derefter genbruge dem senere . Printkort er faste , mere komplekse og har ledende spor mellem komponenter .

Komponenter

printkort har vedhæftet komponenter . Disse kan transistorer og modstande eller kan være indviklede chips som mikroprocessor i en computer .

Printed Circuit Boards

Printkort , også kaldet PCB , har ledninger trykt på et ark af isolerende . De trykte ledninger bliver også kaldt spor og spor . Disse tillader komponenter , der skal sættes af og stadig have elektriske adgang til resten af bestyrelsen uden ledninger.


Previous:hvordan du udskifter Dell bærbar interne højtalere Next:hvad er meningen med inputenheder ? 

Kommentarer

Code:
change