hvordan du definerer processor

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2011-09-25

En moderne computer har mange hardware -komponenter , der er vigtige for det kan fungere korrekt. Måske er den vigtigste er processoren , også kendt som CPU ( central processing unit ) , da det er den hardware , der gør alle de faktiske computing

Processor Basics

En computer -processor er dybest set anses for at være " hjernen " i en computer . Ligesom en hjerne , har et netværk af konfigurerbare kredsløb, der gør det muligt at behandle oplysninger . Beregning anmodninger input til processoren , og den udfører den ønskede beregninger , output et resultat .

Programmerbar Circuit

En processor er dybest set en gruppe af flere programmerbare transistor switches , at når der kontrolleres sammen , fungerer som en slags dynamisk kredsløb . En processor er dybest set en slags dynamisk kredsløb , og dette er, hvordan en processor udfører anmodet beregninger .

grundkomponenter

En processor er sammensat af flere mindre komponenter . En af disse mindre komponenter er kendt som kontrol enhed. Styreenheden væsentlige afkoder data sendt til processoren og videresender data til behandling enheden . Behandlingen hovedenheden udfører den egentlige beregninger fremsendt fra styreenheden . En tredje enhed bruges til at få adgang til system-RAM .

Clock Hastighed

En processorens hastighed er faktisk reguleret af en kvarts krystal. Når elektricitet anvendes til kvarts , den sender et slags puls . Denne puls er derefter bruges som timing for processor beregninger . Hastigheden af kvarts bælgfrugter og processor hastighed måles i hertz .

Processor Hukommelse

Et andet aspekt af en processor er opbevaring af data, der skal hurtigt adgang til under behandlingen . En type processor hukommelse kaldes cache . Mange processorer har flere cacher til opbevaring af data . En anden type processor hukommelse kaldes et register . Registre er forholdsvis lille hukommelse steder, hvor stykker af data lagres , mens processoren er faktisk udfører beregninger .


Previous:hvordan du indstiller blæserhastigheder i en pc Next:hvad er meningen med inputenheder ? 

Kommentarer

Code:
change