hvordan man kan installere en anden SATA-harddisk med Ubuntu

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2011-09-21

Tilføje en ekstra SATA harddisk til din Ubuntu -system er en enkel proces , der involverer installation af harddisken på din computer og derefter formatere den indefra Ubuntu . Generelt bør Ubuntu umiddelbart genkender tilføjelse af nye SATA -harddiske , så det eneste spørgsmål efter installationen er , hvordan man formatere disken til brug med Ubuntu . Da Ubuntu er open source , der er en række formateringsindstillinger , som du kan stole på og en meget let at bruge program, der vil guide dig gennem processen med opsætning af din anden SATA harddisk .

Du skal bruge:
Ubuntu system
. Anden harddisk .
Disc partitionering software .


1 .
Luk computeren ned .
2 .
Udledning statisk fra dine hænder før håndtering af harddisk ved enten at røre en metalgenstand med jordforbindelse eller iført en anti-statisk armbånd .
3 .
Installer harddisken på din computer, som pr vejledningen . Generelt dette indebærer blot at tilslutte SATA tilslutningskablet i bundkortet slot til SATA harddiske og strømkablet ind i computerens strømkilde .
4 .
Tænd for din computer .
5 .
Læg Gnome Partition Editor . Dette kan findes under " System "," Administration " Partition Editor . " Hvis partitionen editor ikke er tilgængelig , kør den følgende kommando i et terminalvindue ( "Programmer "," Accessories ", " Terminal " ) :
sudo apt -get install gparted
6

Vælg den nye harddisk fra drop -down menu placeret i toppen af Gnome Partition Editor .
7 .
Højreklik på plads på harddisken og vælg " Ny "For at specificere harddisk-format og størrelse . Formatere harddisken i så mange partitioner , som du gerne vil .
8 .
Vælg " Anvend " når du er færdig med at konfigurere din anden harddisk . Dette vil forpligte de ændringer til harddisken og gøre den tilgængelig for brug i Ubuntu .


Previous:qwerty tastatur tutorial Next:hvad er meningen med inputenheder ? 

Kommentarer

Code:
change