hvordan man kan tilpasse en gamer pc

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2011-09-24

En spil PC vil kræve mere kraftfulde , et kraftfuldt grafikkort og mere hukommelse end en almindelig hjemmecomputer skulle . Dette skaber varme og strøm overvejelser , når du satte sig for at bygge . En spil PC bør også udvides til at holde op med ændringer i computerspil

Du skal bruge: .
Tekniske specifikationer af de spil, du vil spille nu!


1

analysere de tekniske specifikationer for de spil, du vil spille , så du ved, hvilken slags base funktioner, som du får brug for på din computer . Vær opmærksom på processorhastigheden , processor type , nødvendige mængde hukommelse og størrelsen af harddisken kræves .
2 .
Shop for de dele , du skal udfylde din computer . Du ønsker måske at vælge at bygge din computer i forbindelse med en lokal computer producenten eller med en online computer maker . På denne måde kan du få professionel rådgivning , når du vælger dine komponenter og konfigurere din pc .
3 .
bestemme, hvilken slags processor du skal bruge , og derefter vælge den rette bundkort til denne processor . Dit bundkort burde have nok ekspansion slots for de kort , du får brug for med et par ekstra slots for ekspansion senere . Vær sikker på at du køber nok køleudstyr til forarbejdningsvirksomhederne.
4 .
Konfigurer din hukommelse behov og købe hukommelse kompatibel med dit bundkort . Køb hukommelse i større intervaller , så du kan lade hukommelsesåbninger åben for udvidelse senere .
5 .
Forskning den bedst tilgængelige grafikkort og finde en, der opfylder systemkravene , du oprettede, da du startede . Det er en god idé at købe et kort , der overstiger dine specifikationer , så du kan få en jævnere spiloplevelse . Vær sikker på at du køber den version af kortet , der er kompatibel med slots på dit bundkort .
6 .
Køb den største kapacitet harddisk du har råd til . En 500 GB harddisk er en klog sted at starte med spillere , som du bliver nødt til at opbevare en stor mængde oplysninger , og du vil blive lastning spil på dit system , der kan være store filer .
7 .

Køb et lydkort , der tilbyder de mest avancerede specifikationer til rådighed . Lyd er noget en gaming PC bør ikke sparer på . Også være sikker på at købe en sub-woofer højttalersystem , som kan modstå lyden kortet vil gøre .
8 .
Installer din komponenter i en sag, som har en tilstrækkelig strømforsyning og køling muligheder . Du bør have mindst to fans installeret i din sag , og du skal have åbne porte for korrekt luftstrøm. Køling er yderst vigtigt at en gaming PC . Du kan bestemme den korrekte strømforsyning ved at tilføje op for strømmen behov i din forskellige komponenter og derefter tilføje en buffer på mindst 25 % . Så hvis du tilføjer dine komponenter , og de er 400 watt , bør du få en 500 watt strømforsyning .

gode råd og advarsler


  • Kompatibilitet er vigtigt at holde sig i sind gennem hele processen . Det er derfor du køber bundkortet først. Dit system kompatibilitet kan dreje sig dit bundkort .


  • Previous:hvordan man kan styre en computer rum Next:hvad er meningen med inputenheder ?     

    Kommentarer

    Code:
    change