epson printer fejlfinding

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2011-10-29

Epson er en af de førende producenter af kvalitet printere til hjemmet og kontoret . Nogle gange , Epson printere har problemer , og hvis du kender den korrekte fejlfindingstrin , kan du spare dig selv tid og penge og få din printer arbejder igen

Hardware Spørgsmål

Kontroller, at printeren er sluttet til væggen ordentligt , og at strømmen LED er aktiv . IIf Der er ingen strøm , skal du kontrollere , at netledningen sidder korrekt i din printer ( ledningen kan blive forskubbet , hvis printeren er flyttet ) .
Hvis printeren er tænder korrekt , men det er ikke kommunikere med computeren ( såsom ikke viser sig som en enhed på din computer ) , skal du kontrollere forbindelsen kabel . Hvis det er et USB-kabel , tag og sæt forbindelserne . Prøv en anden ledning , som du ved at være god . Kablerne er ofte de første ting på en printer til at mislykkes .
Hvis printeren fortsat mislykkes , kan du prøve at genstarte printeren , og hvis det fortsætter , skal du genstarte computeren så godt.

Kommunikation

Hvis det er muligt , skal du bruge printeren selv test, som du kan aktivere fra printerens kontrolpanel . Tjek din printer manual for at finde ud af, hvordan adgang til printerens selvtest . Hvis printeren passerer selvtest , så forbindelsen mellem computeren og printeren er muligvis defekt . Prøv at tage stikket i USB-ledningen , og sætte den tilbage, eller et andet kabel .

Software Spørgsmål

Hvis printeren er fysisk arbejde og kommunikerer ordentligt med computeren , men udskriver ikke , at du har den seneste software til din Epson printer . Check Epson hjemmeside for at sikre, at du er up to date .

Papirstop

For at ordne en papirstop , skal du slukke din Epson printer og får mulighed for at køle ned . Der er nogle varme områder inde , og du ikke ønsker at brænde dig selv . Åbne op for papirindføring paneler og se, om der er nogen fast plader . Hvis der er , trække forsigtigt på dem, så de ikke at rive papiret inde i maskinen .
Åbn frontdækslet af din Epson printer , og tag tonerpatronen . Vær forsigtig med dette, da det kan være varmt , selv efter en grundig køle ned . Se , om der er nogen sider fastklemt og igen , slæbebåd forsigtigt på arket , indtil det udgivelser. Udskift alle komponenter og genstarte din printer .


Previous:nemme måder at rengøre skrivemaskine nøgler Next:hvad er meningen med inputenheder ? 

Kommentarer

Code:
change