fejlfinding HP Photosmart c5140 printer

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2011-10-30

HP Photosmart C5140 Printer er en alt -i-en enhed, der understøtter udskrivning , kopiering og scanning . Udgivet i 2007, C5140 lejlighedsvis løber ind i problemer fælles for mange printere i sin klasse . Hvis printeren ikke fungerer efter hensigten , kan du prøve at løse problemet og passe det selv . Du kan ende med at spare tid og penge, det ville tage at få det serviceret

Printer ikke arbejder med USB-tilslutning

Det C5140 har særlige installation af software instruktioner, der skal følges for at printeren kan fungere . En almindelig fejl af mange brugere , er at tilslutte printeren til computeren med USB-kablet , før du installerer printersoftwaren. USB- kablet bør kun tilsluttes , når installationsprogrammet beder dig om at tilslutte kablet . Printeren fungerer ikke korrekt, hvis USB er tilsluttet , før installationen .

Printeren udskriver ikke

Hvis du forsøger at udskrive et dokument og C5140 ikke reagerer , skal du kontrollere , at printeren er sluttet til computeren . USB -kablet skal være forsvarligt tilsluttet både printeren og computeren .

Efter at kontrollere forbindelsen , skal du kontrollere blækpatronerne . De skal være installeret korrekt og har en passende mængde blæk . For at forhindre skader , vil C5140 ikke udskrive, når patronerne er tomme . Udskift blækpatronerne efter behov .

Sørg for, at C5140 netledningen er sat sikkert ind i printeren og en arbejdsgruppe stikkontakt . Selvom dette kan synes som en indlysende skridt , der er mange tilfælde , når printeren ikke fungerer på grund af ledningen ikke sikker .

Kontroller, at der er papir i papirbakken .

Papirstop

Som med alle printere , vil C5140 lejlighedsvis opleve en papirstop . Når dette sker , skal du fjerne papirstop fra bagdøren . Hvis du forsøger at fjerne papirstoppet fra forsiden af printeren , kan du beskadige printeren . For at fjerne et papirstop , skal du sørge for C5140 er slukket , og tænd printeren , så bagsiden vender mod dig . Den bageste dør er placeret på højre side af printeren . Tryk på fanen låsen til venstre for at frigøre døren og trække det ud . Nå ind i printeren , og træk forsigtigt papiret ud . Selv når du trækker forsigtigt , papiret kan rip . Vær sikker på at du fjerner alle spor af papir fra printeren . Hvis nogen papiret er efterladt , kan det forstyrre fremtidige trykopgaver eller forårsage skade på printeren . Når papiret er klar , placeres bag døren over åbningen i ryggen og tryk godt, indtil det klikker på plads.


Previous:iMac G4 tutorial Next:hvad er meningen med inputenheder ? 

Kommentarer

Code:
change