hvordan du installerer en HP PSC 1315

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2011-10-22

HP PSC 1315 er en alt -i-én printer med mulighed for at scanne billeder og dokumenter . Selv om det i første omgang kan se ud nemme at installere , er nogle almindelige fejltagelser , som f. eks at slutte printeren til computeren , før den korrekte software installeret , kan give problemer . Installation af HP PSC 1315 ved hjælp af den medfølgende software-cd'en , og derefter at slutte printeren til computeren i den rigtige måde

Du skal bruge: .
HP PSC 1315 printer
Kontrolpanel ark .
Strømkabel.
Blækpatroner .
Driver CD eller internetforbindelse .
USB-kabel .
Almindeligt papir .


1 .
Åbn scannerens låg på toppen af printeren . Check at sikre, at knapperne på venstre side er mærket . Hvis de ikke er , skal printeren pakken indeholde et kontrolpanel ark . Fjern mærkaten fra bagsiden af skemaet og overholde den til den tomme plads ved siden af knapperne .
2 .
Slut printeren til en stikkontakt , og tryk på tænd -knappen for at tænde den på . Må ikke slutte den til computeren endnu .
3 .
Åbn frontlågen på printeren , og print mekanisme vil glide ud . Hvis printeren allerede har blækpatronerne , lukke døren . Ellers skal du bruge to patroner : HP 27 for sort og HP 28 for farve . Disse vil blive medtaget , hvis printeren er købt ny . Åbn patroner , skal du fjerne tapen fra bunden , og skub hver én ind i printmekanisme med etiketten opad . Hver vil falde på plads . Luk døren .
4 .
Sæt driver -cd'en i computeren . Hvis du har købt brugt printer , og har ikke driver CD , download driverne ved hjælp af linket i afsnittet Ressourcer i denne artikel , og derefter dobbeltklikke på den downloadede fil . Installationsprogrammet vil starte.
5 .
Følg anvisningerne indtil du når skærmen er mærket " Konfigurer din enhed nu . " Slut den ene ende af USB- kablet til printeren og den anden på bagsiden af din computer . Driverne installeres automatisk . Klik på " Næste " for at fuldføre installationen.
6 .
Skub papirskuffen ud fra bunden af printeren , og sat i et ark papir.
7 .
Klik på " Start " knappen , og klik derefter på " Control Panel ". Dobbeltklik på " Printere ". Højreklik på HP PSC 1315 , og klik på " Egenskaber ".
8 .
Klik på knappen " Udskriv testside ". PSC 1315 vil begynde at udskrive med det samme . Dette bekræfter , at printeren er installeret korrekt .


Previous:hvordan et ur chip arbejder i en pc Next:hvad er meningen med inputenheder ? 

Kommentarer

Code:
change